מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיגולים שחורים מתחת לעינייםשרה12/05/2010
שלום רב!
אני בת 39 .
יש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים קניתי קרמים מסוגים שונים עם הבטחה להעלים את העיגולים השחורים אך כלום לא עוזר .
אשמח אם תייעצי לי תודה רבה שרה מפתח תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיגולים שחורים מתחת לעיניים
איה הוד12/05/2010שלום שרה,
אני מאמינה שהבעיה מאוד מטרידה אותך מאחר ועיגולים שחורים כאלה גורמים לאגם להיראות כל הזמן עייף או חולה או מבוגר...אך חסרה כל כך הרבה אינפורמציה.
האם זה משהו שהיה מאז ומתמיד? (יש נשים שזאת הנטייה אצלן - קשור למוצא ולגנים) - אם כן, אני מאמינה שלשירי תהיה תשובה טובה.
אם זה משהו חדש הייתי בודקת את הכבד, את הברזל בדם , בוחנת האם את נמצאת בסטרס, האם את ישנה מספיק (חוסר שעות שינה ועייפות בהחלט תורמים רבות לעיגולים שחורים מתחת לעיניים), או האם קיימת אלרגיה שגורמת לך לשפשף את האזור/עיניים, האם את שותה מספיק, האם את אוכלת נכון ומקבלת את כל הויטמינים והמינרלים ועוד...
ממליצה לך לא להסתפק בחיפוש אחר פתרון קוסמטי חיצוני אלא לחשוב גם על הבפנים.
בהצלחה
איה הוד
בברכה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיגולים שחורים
שרה13/05/2010לאיה שלום
העיגולים השחורים התחילו לי לפני שנתיים בערך עם נפיחות בעיניים , בבוקר שאני קמה זה נראה ממש רע במשך היום זה נחלש אבל עדיין רואים את זה.
אני משתמשת בקרם עיניים כפי שציינתי אך זה מוריד את הנפיחות ולא את העיגולים השחורים.
בקשר לבדיקות דם לאחרונה עשיתי בדיקות דם מקיפות והכל ב"ה בסדר.
זאת בעיה גנטית שיש גם לאימי ואחותי לכן פניתי אליכם , אני מעוניינת במשהו טבעי שיכול לעזור לי ולא להתעסק עם יותר מדי קוסמטיקה(יש לי גם תכשירי קוסמטיקה לטשטוש העיגולים)כי זה בולט
אשמח לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עיגולים שחורים
איה הוד13/05/2010שרה יקרה,
אולי לשירי תהיה עצה קוסמטית.
כאשר מדובר במצב גנטי לצערי אין לי פתרונות.
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיגולים שחורים
שירי חבקין16/05/2010שרה היקרה שלום רב
מכיוון שאת כותבת שהבעיה גנטית וקיימת גם במשפחתך
קשה לי להאמין שתכשיר קוסמטי כל שהוא יכול להפיג את
העיגולים השחורים.
את יכולה לנסות להכין חליטות של קלנדולה, צמח צהוב אותו
תרכשי בחנות טבע. לצנן את החליטה לסנן ולשים קומפרס על
אזור העיניים הכהה. צמח זה מפחית פיגמנטציה ויכול לסייע
במעט להבהרה טבעית. אולם כאשר הבעיה נובעת ממקור פנימי
כגון חוסר איזון הורמונלי, או כפי שאיה כתבה כבד,כליות וכו'
לא בטוחה שזה ממש ישפיע.
בכל מקרה שווה לנסות. לא מזיק וגם משפר את גוון העור.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)