מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מולוסקום קונטגיוזום לילדה בת 4אורית14/05/2010
שלום,
ילדתי בת ה4 סובלת מזה שנתיים מיבלות וירליות באזור הברכיים. לאחר פניות חוזרות ונשנות אצל רופאי עור שונים נאמר לנו שוב ושוב לעזוב את זה.
הבעיה האמיתית היא שהאזור כולו מודלק מאוד, אדום ומוגלתי (צירפתי תמונה לדוגמה) ואני כיום מקפידה לחבוש את האזור למנוע התפשטות זיהום.(מפחדת לשלוח לגן שלא תהיה החמרה של זיהום מארגז החול בגן).
נסיתי את המדבקות של טרס-וור-סל אך הרופא הורה לי להפסיק עם זה. כרגע אני מורחת לה משחה אנטיביוטית אך השיפור לא משמעותי.
הבעיה שזה מתפשט גם באזורים שונים בגוף (כי ככל הנראה היא נוגעת בלי לשים לב):
גב, פנים, בטן, אצבעות וכדומה.
החשש הגדול שלי ביותר הוא הביטחון העצמי שלה. היא ילדה מאוד חברותית ואהובה ואני חוששת שאם המצב יחמיר זה יצור בעיה (בייחוד שעכשיו קיץ...)
מה אני עושה עם הסיפור הזה? איך פותרים את הצרה הבלתי נגמרת הזאת???
לא מבינה איך אני אמורה להתעלם מהסיפור הזה...אני כאמא לא מסוגלת להרפות מזה - בייחוד שהקטנה שלי סובלת. זה נראה לא טוב ומרגיש לי לא נכון.
זקוקה בדחיפות לעצה טובה,
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום קונטגויזום
שירי חבקין16/05/2010אורית שלום רב
אני ממליצה לגשת להומאופט טוב שמטפל בילדים.
מנסיוני השיטה עוזרת עד מאוד ליצב את המצב האקוטי
ולעיתים גם ממש מרפאה.
ליתר דיוק בעקבות לקיחת רמדי שמתאימה לילדתך
מה שבעצם קורה זה שהגוף מקבל הגדרה חדשה מהמוח
והוא מרפא את עצמו.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)