מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות בבטןשירה01/06/2010
שלום !
לפני 8 חודשים סבלתי מהליקובקטר ולקחתי טיפול ארוך, הכאבים חלפו אך נשארה לי בטן נורא נפוחה, הרופא בדק אותי ואמר שהכל תקין, עשיתי בדיקת שתן שיצאה תקינה, המשקל שלי נשאר כמו בעבר, רציתי לדעת אם יש משהו שיכול לעזור לי להוריד את הנפיחות מהבטן אודה לכן מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפיחות בבטן
איה הוד04/06/2010
שלום שירה,
הסיפור שאת מתאתר חוזר על עצמו בקליניקה שלי שוב ושוב כמעט בכל יום.
זה אותו סיפור על רגישות/אי נוחות/נפיחות/גזים שנותרים איתם אחרי טיפול משולש בהליקובקטר, הבדיקה מראה שהחיידק מוגר והכל בסדר, הכאב ו/או הצרבות נעלמו, אבל התחושה של האדם שמשהו לא לגמרי בסדר - משהו לא חזר לקדמותו, משהו לא בסדר.
העובדה שהרופאים קובעים שהכל תקין היא שגויה, מאחר ואם הכל היה תקין לא היית מרגישה כפי שאת מרגישה!
טיפול אנטיביוטי המשולב עם סותרי חומצה בכמות כמו זו הניתנת בהליקובקטר הוא רציני מאוד. לפני שלוקחים טיפול כזה חשוב לחזק את הגוף, לדעת מה לאכול כדי למנוע מצב כמו שהגעת אליו, לקחת פרוביוטיקה וצמחי מרפא כדי למזער את הנזקים של האנטיביוטיקה על מערכת העיכול ועוד.
אנשים רבים מגיעים אלי לטיפול בחיידק זה, חלקם מגיעים כי לא רוצים תרופות, חלקם מגיעים כי התרופות בכמה אפיזודות טיפוליות לא הועילו והחיידק חזק שוב ושוב, וחלקם מגיעים תוך כדי הטיפול האנטיביוטיקה כדי להגדיל את סיכויי הטיפול, למנוע נזקים מהאנטיביוטיקה ולתמוך בגוף.
לא משנה באיזה שלב מגיעים - לטיפול הטבעי יש המון מה להציע: החל מתזונה וכלה בצמחים וטיפים לשיפור מצב מערכת העיכול ובכלל.
אני כמעט משוכנעת שפרוביוטיקה את כבר לוקחת (לרוב הרופאים עצמם ממליצים על כך), נסי לעבור לכזאת ללא FOS שגורם פעמים רבות מידי לטעמי לנפיחות וגזים, שתי הרבה חליטות מקממיל, מליסה, שומר ואניס, הקפידי להימנע ממזונות שגורמים לנפיחות בבטן עבורך.
היעזרי בנטוופתית.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים?
דינה10/06/2010קראתי לאחרונה הרבה על כדורים טבעיים וסירופים שמטרתם לנקות את הגוף מרעלים.
האמת שזה נשמע לי הגיוני, עם החיים התעשייתיים של כולנו , הלחץ וכד'.
מה האמת מאחורי המוצרים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)