מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טחורים בהריוןרויטל30/10/2007
אני בהריון תאומים חודש שמיני וסובלת מטחורים על אף שהקיבה רכה
אלא כתוצאה מלחץ על האזור
רציתי לדעת אילו מבין תרופות הסבתא המוצעות באתר טובה להריון ,האם קיימת איזו שהיא הגבלה לאחת מהן
והאם יש פתרונות נוספים
המצב חמור ואינו סובל דיחוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים בהריון
איה הוד30/10/2007בהריון אני נמנעת משימוש פנימי בצמחי מרפא ולכן בשלב זה ההמלצה שלי תהיה רק לצורך הקלה מקומית: עשי שימוש תכוף במשחת הממליס ואת יכולה לשלב איתה גם את משחת הטראומיל (המכילה גם ארניקה ואכינצאה והממליס). ההממליס הוא בעל תכונה מכווצת כלי דם ומשחת הטראומיל מטפלת בין היתר בכאב ואי הנוחות.
גם קומפרסים קרים על המקום מאוד עוזרים ואף אמבטיות ישיבה במים פושרים עם צמחים מכווצים כגון ההממליס.
אני ממליצה לאחר הלידה, אם הטחורים לא יחזרו למקומם לבד, שתגשי לטיפול גם בנטילת צמחי מרפא דרך הפה. הטיפול מאוד יעיל. יש מוצר שנקרא Hamamelis של חברת HEEL לשימוש פנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
לאור נהלל30/10/2007בנוסף לעיצותיה של איה אפשר גם לשבת באמבט חמים עם כמה טיפות שמן לבנדר, ולאחריו למרוח את האיזור בשמן זית ולנסות להחזיר את הטחורים למקומם בעדינות מירבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
רויטל30/10/2007ראשית תודה על הזריזות והרצינות
שנית יש לי שתי שאלות המשך....
1 . האם הקומפרס של רטיה עם בצל ודבש מותרת ויעילה במצבי?
2 .יש לי תכשיר טבעי בשם "פרוקטו אובלפיכה" אני משתמשת בו כבר יומיים ולא מרגישה שיפור
האם מוכרת לכן המשחה הזו?
שוב הרבה תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)