טחורים בהריון

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• טחורים בהריון
    רויטל
    30/10/2007

אני בהריון תאומים חודש שמיני וסובלת מטחורים על אף שהקיבה רכה
    אלא כתוצאה מלחץ על האזור
    רציתי לדעת אילו מבין תרופות הסבתא המוצעות באתר טובה להריון ,האם קיימת איזו שהיא הגבלה לאחת מהן
    והאם יש פתרונות נוספים
    המצב חמור ואינו סובל דיחוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים בהריון

איה הוד
    30/10/2007

בהריון אני נמנעת משימוש פנימי בצמחי מרפא ולכן בשלב זה ההמלצה שלי תהיה רק לצורך הקלה מקומית: עשי שימוש תכוף במשחת הממליס ואת יכולה לשלב איתה גם את משחת הטראומיל (המכילה גם ארניקה ואכינצאה והממליס). ההממליס הוא בעל תכונה מכווצת כלי דם ומשחת הטראומיל מטפלת בין היתר בכאב ואי הנוחות.

גם קומפרסים קרים על המקום מאוד עוזרים ואף אמבטיות ישיבה במים פושרים עם צמחים מכווצים כגון ההממליס.

אני ממליצה לאחר הלידה, אם הטחורים לא יחזרו למקומם לבד, שתגשי לטיפול גם בנטילת צמחי מרפא דרך הפה. הטיפול מאוד יעיל. יש מוצר שנקרא Hamamelis של חברת HEEL לשימוש פנימי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים

לאור נהלל
    30/10/2007

בנוסף לעיצותיה של איה אפשר גם לשבת באמבט חמים עם כמה טיפות שמן לבנדר, ולאחריו למרוח את האיזור בשמן זית ולנסות להחזיר את הטחורים למקומם בעדינות מירבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

רויטל
    30/10/2007

ראשית תודה על הזריזות והרצינות
    שנית יש לי שתי שאלות המשך....
    1 . האם הקומפרס של רטיה עם בצל ודבש מותרת ויעילה במצבי?
    2 .יש לי תכשיר טבעי בשם "פרוקטו אובלפיכה" אני משתמשת בו כבר יומיים ולא מרגישה שיפור
    האם מוכרת לכן המשחה הזו?

שוב הרבה תודה רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו