טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 18 בעלת מבנה גוף רזה וגבוה. מאוד מתוסכלת מהחזה שלי, אפשר לומר שאין לי חזה בכלל, ממש ניצנים. אני כבר בגיל שלדעתי מפסיקה הגדילה. לא הייתי רוצה לעשות הגדלת חזה מהסיבה שאני לא מעוניינת בחזה גדול, הייתי רוצה סביר. אולי ישנה איזו תרופת סבתא או איזה תכשיר טבעי או משחה שיכולה לעשות אפילו שינוי קטנטן?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב לציין, שאם אישה לא מרוצה מהחזה שלה הדבר יכול לגרום למצוקה איומה ולפגוע קשה בדימוי העצמי שלה ובמצבה הנפשי ולכן אני מייחסת חשיבות ורצינות רבה למצבים אלו.
אני תמיד הייתי בעד ניתוחים פלסטיים (כמובן רק אם המצב באמת מצדיק אותם) מאחר והם יכולים לתרום רבות ברמה הרגשית נפשית ולהביא גבר/אישה לתחושת שלמות וביטחון עצמי מופלאים.
מקווה מאוד שעזרתי איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר