מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה נוספת לגבי הרפסחזה גדול07/06/2010
שאלתי אותכם לגבי טיפול בהרפס סוג 2 , רכשתי על פי עצתכם סמבוסק בריכוז של 1 ל10
מחברת NOW , התחלתי לקחת ולאחר כמה ימים התקף חדש בא לו , שאלתי היא
כמה לקחת ביום? אני נוטל כרגע 2 כדורים ביום בבוקר עם אוכל
או ש: אפשר לקחת את הפורמולה הבאה
500 מ"ג ליזין (כדור אחד)
מולטי מינרל מולטי ויטמין משולב (כדור אחד)
2 כדורים של סמבוסק שחור בריכוז של 1 ל10
האם זאת פורמולה יעילה ? או שיש לכם עצה אחרת שעובדת, עקב נסיוני המר רק ליזין במינון של 1000 מ"ג או 1500 מ"ג עוזר למנוע התקף ל4 חודשיים ולא יותר מזה
אם יש טיפול שיכול להקטין את הבעיה או משהו שיכול למגר את זה מהגוף למרות שאני סקפטי אחרי נסיונות של 4 שנים לטפל בזה מכול כייון ללא העויל , אשמח לטיפול מונע או אתם מטפלות ויש לכם אחוזי הצלחה גבוהיים אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרפס
איה הוד09/06/2010
שלום לך,
לא הייתי בונה על כך שרק סמבוקוס יפתור את הבעיה.
ממליצה על ל-ליזים כפי שכתבת כאן ועל טיפול נטורופתי שיכלול הנחיות תזונתיות בנושא ההרפס.
הטיפול צריך להיות משולב ו"לתקוף" מכל הכיוונים, כולל חיזוק מערכת חיסון.
יש לי ניסיון טוב מאוד עם שילוב של צמחי מרפא יחד עם פורמולה הומוטוקסיקולוגית המותאמת אישית לכל אדם.
תוכלי גם לקרוא מאמר בשם "צרה ושמה הרפס" ולקבל שם המון מידע.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
הרפס10/06/2010ל-ליזן השפיע על כוח הגברא שלי וזה יצר בעיה כרגע אני לוקח
מולטיויטמין מינרל משולב כודר ליום
ל-ליזין 500 מ"ג כדור אחד
2 כדורי סמבוסק מרוכז שחור (ריכוז 1 ל10)
אני יודע מה לאכול ומה לא לאכול אבל זה ממש לא עזר לי , אני לא צורך סוכר ,בוטנים,לחם לבן ועוד אני קראתי בדיוק מה צריך לאכול ובכול זאת אני סובל מהתקפים ממושכים , לארח לקיחת הכדורים האלה אני יראה מה התוצאות , אני חי בארה"ב ככה שאין לי מה לקנות טיפול ממך אלה אם כן הטיפול יהיה חד פעמי ויעשה תעבודה תעדכני אותי בבקשה תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
איה הוד13/06/2010
שוב שלום,
אני מציעה לך לגשת למטפל באזור מגוריך ולקבל טיפול אישי לאחר אבחון.
אם לטענתך ל-ליזין פוגע בכוח הגברא אני מציעה להפסיק ליטול אותו לקבל תחלופה הולמת יותר למצבך.
אני לא חושבת שמה שאתה נוטל מספיק טוב/חזק לטיפול בבעיה.
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)