מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לכולםאוהב13/06/2010
אני בת 27 אחרי לידה ויש לי פיגמנטציה באזור השפם וקצת בלחיים(חשוב לציין, שהפיגמנטציה הייתה לפני ההיריון) כמה שחיפשתי והייתי אצל קוסמטקאיות לא מצאתי שום דבר מועיל,זה מתסכל נורא,היו לי פנים לבנות חלקות ועכשיו הם מוכתמות.אולי לך יש איזה טיפ שיכול להצליח לי? מה גם,מה אפשר לעשות עם עור פנים שנראה עייף,בייחוד מתחת לעיניים?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור פנים עייף + פיגמנטציה
איה הוד13/06/2010
שלום לך,
עפ"י מיטב ידיעתי אין הרבה מה לעשות עם פיגמנטציה כזו. ידוע לי שיש המון טיפולים שונים, החל מקרמים ועד טיפולי לייזר וקילופים, אך כל אלו לא בהכרח יועילו לכל אחד. יש שמגיבות טוב יותר לטיפולים ויש כאלו שגם יכולות שלא להגיב בכלל.
בכל מקרה, זה לא אומר שלא כדאי לנסות, נכון?
אז אם תחפשי כאן בפורום תוכלי למצוא המלצות רבות של שירי בנושא כתמים ופיגמנטציה.
לגבי עור פנים עייף - זה מתחיל מבפנים!
טפלי בתזונה שלך והקפידי על אכילת ירקות שורש כתומים, הקפידי על שתיית מים מרובה! עשי ספורט.
אין לך מושג איזו השפעה מדהימה יש לתהליך ניקוי הגוף מרעלים על העור.
בנוסף, תמיד טוב להניח פרוסות מלפפון קר על העיניים לרבע שעה פעמיים ביום!
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)