פאפה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פאפה
    רוני
    23/06/2010

לאיה הוד שלום רב,
    בני בן שמונה סובל מפאפה, האם יש אפשרות ע"י צמחי מרפא לטפל במחלה זו, האם יש לך ניסיון אישי בטיפול במחלה זו ?
    תודה ויום טוב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פאפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פאפה

איה הוד
    23/06/2010

שלום שרית,

אם כוונתך לפי-פאפא (PFAPA) אז אני מכירה את המצב, אך מעולם לא יצא לי לטפל בו.

אני מוכרחה לשתף אותך ולומר, שההגיון שלי אומר, שמאחר ומדובר בתסמונת שהגורם לה לא ממש ברור אך התמונה המצטיירת היא על רקע של חולשה חיסונית (חום גבוה, גרון, אפטות, שקדים מוגדלים, תסמינים הדומים לשפעת כגון כאבי ראש ושרירים וכדומה...) אז צמחי מרפא לחיזוק חיסוני יועילו רבות!! אין הרבה מה להפסיד אלא פשוט לגשת לנטורופת ולקבל הכוונה לחיזוק חיסוני גם מבחינה התזונתית (להמנע ממאכלים שמחלישים מאוד את מערכת החיסון ולהגביר צריכת מזונות שמחזקים את הגוף ומערכת החיסון) וכמובן לקבל צמחי מרפא ספציפיים לבנך. יש כל כך הרבה צמחים מדהימים. אשמח לשלוח לך על כך חומר במייל.

ממה שאני יודעת בגיל של בנת זה לא ממש נפוץ כי התסמונת אופיינית יותר לגילאי שנתיים עד 4-5

בברכה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו