הקאות חוזרות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הקאות חוזרות
    ליו
    28/06/2010

שלום רב,
    אני בן 27 וסובל כבר כמה שנים מהקאות חוזרות ש90% מהן זה בבקרים בעיקר בתחושת מחנק(ללא קשר לאסטמה).
    טורטרתי בכל מני בתי חולים המון פעמים ועברתי בדיקות גסטרו והוכח שאין קשר ישיר לקיבה.
    במהלך התקופה הזאת גם הומלץ לי לעבור ניתוח בסינוסים מפני שיש חסימה במחיצת האף וייתכן שיש לזה קשר גירוי מהפרשת הסינוסים והוא אולי הגורם להקאות.
    כבר הייתי בכל מני טיפולים גם סיניים ואף התנסיתי בכמה "תרופות סבתא" אך לצערי אין שינוי וזה מצב שמשתנה לטובה או לרעה במהלך כל התקופה הזאת של כמה שנים.
    אולי קיים עוד טיפול שאיני מודע או התנסיתי אליו?

אודה על מענה והתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות חוזרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות חוזרות

איה הוד
    29/06/2010

שלום ליו,

אני מודה שלמרות ניסיוני הרב מעולם לא יצא לי להתקל במצב כזה שבו אדם מקיא שנים רבות והגורם לבעיה לא נמצא.

לצערי אין לי תשובות בשבילך.
    בעיקר לא באמצעות פורום
    וגם מאחר וכבר ניסית טיפולים ומטפלים רבים מספור.

הדבר היחידי שאולי אוכל לסייע לך בו, זה לתת לך קצה חוט משמעותי: גש לאיבחון וטיפול בשיטת אייפק שתאפשר לך לגלות סוף סוף את הגורם האמיתי להקאות הללו ?(גם אם הוא על רקע ריגשי/נפשי) ואף לטפל בהן
    (שים לב שהטיפול באייפק אומנם נראה קצת מוזר וצריך להגיע אליו עם ראש פתוח, אבל אני מבטיחה לך שכאשר הוא מתחיל להשפיע כל הספקות מתחלפות ללא הכר - שווה ניסיון בהחלט!)

אם תרצה המלצה למטפל פנה אלי ישירות ואנסה להפנות אותך.

הרבה בריאות
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות

שירי חבקין
    30/06/2010

שלום רב ליו
    אני מכירה אדם באופן אישי שסבל ממצב דומה ומלחץ בוושת
    לאחר כל ארוחה והטיפול שעזר לו היה דיקור סיני.
    ממליצה מאוד על דר' ראובן ברק מתל אביב.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו