לאיה שלום !!

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• לאיה שלום !!
    ליטל
    05/11/2007

איה שלום לך זאת שוב ליטל את זוכרת אותי?שאמרתי לך על השער שלי ושהוא לא אורך לי אז הצאת לי על עשב שעורה הלכתי לבית טבע וביררתי על עשב השעורה היא אמרה שאין לה את זה והיא נתנה לי משהו אחר שניקרא גדל היא אמרה לי שמים את זה אחרי חפיפה על הקרקפת ?רציתי לשאול אותך אם את מכירה את זה??..

בתודה ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיה שלום !!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי ליטל

איה הוד
    07/11/2007

הי ליטל,
    איני מכירה את המוצר.
    כתבי לספר לי איך הוא לאחר שתתרשמי.

ובכל מקרה, עושה רושם שמדובר בטיפול חיצוני כלשהו, ואם כך הדבר, אין הוא מחליף טיפול פנימי בבליעה או שתייה של עשב שעורה..
    :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאה !!

ליטל
    16/11/2007

לאיה שלום!!

זאת ליטל אם את זוכרת אותי רק עכשיו אני רואה את ההודעה ששלחת לי לגבי מה שאמרתי לך לגדל אני כמה משתמש בו כ- שלוש שבועת נירא קצת שיפור מקווה שזה יעזור לי...וגם צריך טיפול שהוא פנימי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פנימי

איה הוד
    16/11/2007

הגורמים לנשירת שיער הם רבים, החל מסטרס וכלה בחסרים תזונתיים, אנמיה, חוסר איזון הורמונלי ועוד. לכן אין ספק שהטיפול הפנימי הוא חלק בלתי נפרד וקריטי.
    המלצתי בשלב זה על עשב שעורה לשתייה ובאם קיימת בעיה הורמונלית מומלץ לגשת לטיפול.
    אם הגורם הוא סטרס ניתן להתמודד איתו על ידי דמיון מודרך, תוספים כגון רסקיון או נרווהיל, חליטות צמחים להרגעה כגון קמומיל, פסיפלורה, טיליה ואחרים.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו