מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירת שיער מואצתעדנה11/07/2010
איה, שלום רב,
אני בת 60 . נוטלת בקביעות סימבקור להורדת הכולסטרול ובמקביל נוטלת גם B12 . וברוך ה' מצב בריאותי הכללי תקין.
בשנה האחרונה אני סובלת מנשירת שיער מואצת כלומר מעבר לרגיל . בכל פעם שאני מסתרקת אני מוצאת על המסרק שיער רב וכן נשירת השיער מתרחשת גם בלי קשר לסירוק. איני יודעת מה יכול לעזור להפסיק את נשירת השיער. האם תוכלי לייעץ לי מה לעשות , או איזה תוסף תזונתי , או ויטמין שחסר אצלי שיעצור את הנשירה . אמנם יש להשיג תכשירים שונים לבליעה ואני די חוששת לקחת אותם מה עוד שהם יקרים ויעילותם לא הוכחה שלא לדבר על נזקים אפשריים.
תודה מראש על תשובתך
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירה
איה הוד12/07/2010
שלום עדנה,
כפי שהזכרת את נושא הגיל, הנשירה בהחלט יכול הלהיות קשורה גם אליו.
אך ישנן סיבות רבות אחרות לנשירה ורובן קשורות לחוסר איזון פנימי ולכן הטיפול הוא פנימי ולא חיצוני (שמפו, תכשירים נגד נשירה וכדומה)
ממליצה לך בחום להתחיל לשתות באופן קבוע ויומיומי מיץ מעשב חיטה/שעורה או ליטול כדורי עשב דגנים.
בנוסף, יש פה בפורום המון טיפים בנושא נשירה מאחר ונושא זה מדובר כאן רבות - תוכלי לערוך חיפוש קצר ולקרוא תוכן נהדר.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)