נשירת שיער מואצת

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער מואצת
    עדנה
    11/07/2010

איה, שלום רב,

אני בת 60 . נוטלת בקביעות סימבקור להורדת הכולסטרול ובמקביל נוטלת גם B12 . וברוך ה' מצב בריאותי הכללי תקין.

בשנה האחרונה אני סובלת מנשירת שיער מואצת כלומר מעבר לרגיל . בכל פעם שאני מסתרקת אני מוצאת על המסרק שיער רב וכן נשירת השיער מתרחשת גם בלי קשר לסירוק. איני יודעת מה יכול לעזור להפסיק את נשירת השיער. האם תוכלי לייעץ לי מה לעשות , או איזה תוסף תזונתי , או ויטמין שחסר אצלי שיעצור את הנשירה . אמנם יש להשיג תכשירים שונים לבליעה ואני די חוששת לקחת אותם מה עוד שהם יקרים ויעילותם לא הוכחה שלא לדבר על נזקים אפשריים.

תודה מראש על תשובתך
    עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער מואצת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה

איה הוד
    12/07/2010

שלום עדנה,

כפי שהזכרת את נושא הגיל, הנשירה בהחלט יכול הלהיות קשורה גם אליו.
    אך ישנן סיבות רבות אחרות לנשירה ורובן קשורות לחוסר איזון פנימי ולכן הטיפול הוא פנימי ולא חיצוני (שמפו, תכשירים נגד נשירה וכדומה)

ממליצה לך בחום להתחיל לשתות באופן קבוע ויומיומי מיץ מעשב חיטה/שעורה או ליטול כדורי עשב דגנים.

בנוסף, יש פה בפורום המון טיפים בנושא נשירה מאחר ונושא זה מדובר כאן רבות - תוכלי לערוך חיפוש קצר ולקרוא תוכן נהדר.

בהצלחה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו