מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירת שיערענת11/07/2010
היי בנות,
מה שלומכן?
קראתי את מרבית ההמלצות שלכן לגבי טיפול בנשירת שיער. עקב כך התחלתי לשתות כל בוקר חצי כוס עשב נבט חיטה (מקווה שאוטוטו כבר אשתה כמות של כוס שלמה). קניתי גם שמן חוחובה טהור כדי למרוח על השיער לאחר החפיפה.
בנוסף, הייתי היום אצל רופא עור, שבלי לשמוע יותר מדי פסק שיש לי נשירה עקב חוסר ברזל- רשם לי מולטיויטמין וספריי לזירוז צמיחת זקיקי השיער.
השאלה שלי היא האם לדעתכן יש צורך בצריכת מולטיויטמין על בסיס יומי אם אני כבר שותה כוס של עשב נבט חיטה שאמורה לספק את מרבית החוסרים בגוף באופן הולם?
שאלה נוספת- לגבי הספריי, בדקתי לגבי הספריי הספציפי ברשת ומצאתי שהוא מכיל חומרים טבעיים בלבד, האם זה מכוון לכך ששווה לנסות אותו?
תודה רבה, ענת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
שירי חבקין12/07/2010ענת שלום רב
האם עדכנת את הרופא שאת שותה עשב חיטה באופן קבוע?
לדעתי לא צריכה להיות בעיה לקחת גם את הויטמינים שהוא רשם
לך וגם לשתות את מיץ עשב החיטה.
לגבי התכשיר אינני מכירה ולכן לא אוכל להמליץ
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ענת12/07/2010שירי שלום,
תודה על תשובתך.
אכן עדכנתי את הרופא שאני מטפלת בנשירה גם באמצעים טבעיים, אך הוא ענה כי איננו מאמין ואיננו מתעסק בתחום. אשמח לחדד את שאלתי, שכן זכור לי כי קראתי במקומות שונים המלצות נגד נטילה מיותרת של ויטמינים, העשויה להזיק לגוף. מתשובתך הבנתי שלפי דעתך אין כאן בעיה שכזאת?
לגבי התכשיר, מדובר בספריי גו אקטיב של ד"ר עור, המיועד לעורר את זקיקי השערה.
תודה על התייחסותך,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)