מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיגמנטציה בעורמאיה27/07/2010
שלום,
אני אמא לנסיכה בת חצי שנה שעדיין יונקת, ושאלתי היא מהו הפתרון לפיגמנטציה בפנים לאחר לידה שרק הולכת ומחמירה בקיץ? אני מחפשת משהו טבעי שלא יפגע לי בהנקה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
שירי חבקין27/07/2010מאיה היקרה שלום רב
מומלץ למרוח משחה של קלנדולה שמתאימה
לשימוש גם בעת הנקה
כמו כן להמנע לגמרי מחשיפה לשמש.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
אורנה01/08/2010היי
נראה לי שכל מי שנמצאת בהריון בחודשי הקיץ מופיעים אצלה כתמי שמש :(
אני עכשיו התחלתי טיפול בסרום של קליניק even better בגלל שחברה שלי המליצה לי
אני יודעת שלוקח זמן עד שרואים תוצאות בכל מקרה הוא נעים ולא עושה לי אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרים מזיקים
שירי חבקין04/08/2010אורנה שלום רב
מבלי להפחית חלילה מאיכות המוצר בו את משתמשת
מומלץ לבדוק היטב מה החומרים המכיבים את הקרם.
לעיתים משתמשות החברות גם הגדולות והיוקרתיות
בחומרים משמרים ובחומרי גלם שכבר מוכחים ככאלה
שאינם בריאים לחלוטין.
מומלץ להכנס לאתר של "לה קרם סופ" ולבדוק את הלינק
ברשימת הלינקים :"חובה לקרוא".
לא מדובר בתוכן שיווקי גם לא פירסומי אלה במידע
חיוני לצרכניות קוסמטיקה באשר הן.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)