מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייקרןמ10/11/2007
שמעתי שמריחת אלכוהול באזור הרחם טוב לחיזוק הרחם האם זה נכון?
אילו עוד דברים ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיזוק רחם
איה הוד12/11/2007הי קרן,
מריחת אלכוהול היא תרופת סבתא ידועה לחימום אזור הרחם.
חשוב לי לדעת מה היא מטרתך. למשל: האם את מעוניינת להכנס להריון?
ישנם צמחים המחזקים ותומכים במערכת הרבייה הנשית למשל:
DANDELION
DONG QUAI
GINGER
OAT STRAW
NETTLE
RASPBERRY LEAF
ניתן לעשות שימוש בחומצות שומן המסייעות לאיזון הורמונלי ועוד.
אנא אהי יותר ספציפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ12/11/2007מה זה חומצות שומן?
אני מנסה להכנס להריון כבר שנתיים ולאחרונה עברתי הריון מחוץ לרחם.
והאם מה שרשמת לי (כל הדברים באנגלית)צריך לקנות את כולם או רק אחד ולמה זה טוב??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כניסה להריון
איה הוד12/11/2007הי קרן,
את כבר שנתיים מנסה להכנס להריון.
לא מדובר פה בחודשיים - שלושה וגם לא בחצי שנה.
הצמחים שהבאתי כאן הם רק דוגמא לצמחים המחזקים רחם, אך
אין לעשות בהם שימוש על דעת עצמך מבלי להתאים אותם אישית ולדעת באילו מינונים להשתמש.
במקרה כמו שלך מומלץ בחום לגשת לטיפול.
המצב מורכב מאוד ולכן לא יפתר על ידי עצה אחת או שתיים בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ12/11/2007אני עכשיו עושה בדיקות לראות מה לא בסדר אבל בלי שום קשר חשבתי שמהוא טבעי יכול לעזור לחיזוק משהוא כללי או לקנדידה.
לחברת gnc יש פורמולה שנקראת אולטרה מגה לנשים יש שם ויטמינים ומינראלים וכל מיני צימחי מרפא האם את מכירה את זה ואם לא אולי תוכלי להכנס לאתר שלהם ולהגיד לי אם אני יכולה לקנות את זה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי קרן
איה הוד13/11/2007את יכולה להכין את הגוף להריון על ידי תזונה נכונה ובריאה, המנעות ממטוגןנים, סוכריים וג'אנק פוד, אפשר להעזר בחומצות שומן חיוניות GLA ואומגה 3.
יהיה נפלא אם תשתי כל בוקר עשב שעורה / חיטה (יש מוצר בשם גרין מגמה) וזה עדיף בעיני על כל מולטי ויטמין או מינרל כמו זה שציינת.
מומלץ בחום אם את נמצאת בלחץ לטפל באלמנט הזה, מאחר והוא אחד הגורמים לכך שנשים לא מצליחות להכנס להריון. לכן יש מקום לכדורי "נרווהיל" של חברת HEEL שאפשר להשיג בבתי מרקחת.
ובלי קשר, זה נפלא שאת הולכת לבדיקות כדי לברר האם יש סיבה פזיולוגית כלשהי לאי כניסתך להריון.
אשמח לשמוע ממך אחרי הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)