מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כשותניתאלון14/08/2010
הצמח מופיע בהרמה כדורי הרגעה טבעיים. מדוע הוא לא מומלץ למי שבדיכאון?
האם הצמח עשוי להחמיר דיכאון למי שיש את הנטייה לדיכאון?
ובלי קשר: האם באמת לקומפלקס B יש השפעה מרגיעה? האם מינון של 50 מ"ג זה לא מינון
מוגזם..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשותנית
שירי חבקין16/08/2010אלון שלום רב
הצמח מרגיע מאוד ואף מסייע להירדם. לא זכורה לי הטוויה כה גורפת
בה אסור להשתמש בצמח במקרים של דיכאון. האם ראית זאת במאמר
כלשהו. אשמח לקרוא על כך.
לא ידוע לי שצמח זה מחמיר דיכאון או כדומה
בהצלחה
שירי
נ.ב. לגבי קומפלקס B מחכים לתשובתה של איה מתחום הנטורופתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה ושירי,
אלון17/08/2010אין ממש פירוט - פשוט ראיתי בכמה אתרים שכתוב עליו "לא למצב דיכאון" בניסוח כזה או אחר. גם בתוסף "קלמה יום/לילה" של מדיטק שבו יש את הכשות כתוב לא לדיכאון.
לגבי קומפלקס בי איה אשמח לתשובה
תודה רבה על המענה, המשך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הומולוס לופולוס (כשתונית)
איה הוד18/08/2010שלום אלון,
זה נכון - צמח זה לא נותנים אם יש ברקע דיכאון.
בי קומפלקס משפיעים ישירות על מערכת העצבים ולכן יש להם השפעה מרגיעה בהחלט!
אני אישית ממליצה לקבל אותם מהתזונה ולא מכדור, אך המינון הוא בסדר.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשותנית
אלון18/08/2010מסקרן אותי לדעת מדוע לא נותנים אותו במצבי דיכאון, מה יש בצמח שגורם להשפיע בצורה שלילית במצבי דיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)