טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך ראשית כל, תעשי בדיקת דם לבדוק אם חסרים לך ויטמינים. גם לי יש לחץ דם נמוך, וזה גורם לי לסחרחורות. רמת הברזל שלי מעט נמוכה, וזה משפיע. אך עכשיו יש לי פחות סחרחורות, בזכות מולטי ויטמין שאני לוקחת כדור ליום. תאכלי גם כף טחינה ביום או לאכול אגוזי מלך, כיוון שהם מכילים ברזל ברמה די גבוהה. (מולטי ויטמין מכיל גם ברזל, כמובן).
שתהיה לך שנה קסומה והרבה בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב להבין את הגורם לסחרחורות ולטפל בו. הגורמים יכולים להיות רבים מאוד.
אם לדעתך הן נובעות מלחץ הדם הנמוך ניתן לגשת לנטורופת ומדקר סיני ולטפל בזה בעזרת צמחי מרפא ודיקור. אך אל תשללי גורמים אחרים - גשי לבירור גם אצל רופא א.א.ג ואם צריך אז גם להמשך בירור רפואי נוסף.
הרבה בריאות איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד