מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתמי פיגמנטציהמורן10/09/2010
היי שמי מורן אני בת 27 ואני מתחתנת עוד שלושה שבועות בכל קיץ יוצאים לי כתמים על הפנים בעיקר באזור השפם זה משהו שהחל לי רק לפני שנה ניסיתי כבר מס' משחות שמליצו לי קוסמטיקאיות ורופאי עור ,הכתמים אומנם הובהרו אבל לא בצורה משמעותית מה אוכל לעשות כדי להבהירם כמה שיותר מהר כי כמו שאמרתי אני מתחתנת בתחלית אוקטובר וזה נורא חשוב לי אודה לך אם תחזרי אליי עם תשובות בהקדם,
תודה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתמי פיגמנטציה
איה הוד13/09/2010שלום מורן,
מזל טוב!!!
ידוע לי על נשים רבות שניסו חומרים וטיפולים שונים (חלקם עדינים וחלקם לא) ושום דבר לא באמת העלים לגמרי את הכתמים. ויש כאלה שהצליחו להעלים לגמרי כתמים ללא כל בעיה.
אני מניחה שיש קשר לגנטיקה של העור והנטייה שלו.
לפי דברייך אני מבינה שזה לא דבר חדש, כך שסביר להניח ששנים רבות ניסת המון דברים, גם כאלה שהומלצו לך על ידי מיטב רופאי העור והקוסמטיקאיות , כך שאינני יודעת אם יש משהו שאוכל לחדש כאן ושיהיה מספיק אפקטיבי.
מה שכן, שאלה זו הועלתה כמה וכמה פעמים פה בפורום ושירי נתנה תשובות נהדרות שכללו בין היתר המלצות על מסכות חימר (ניסית?) - חפשי את המידע כאן.
הרבה בריאות וחתונה מופלאה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)