כתמי פיגמנטציה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כתמי פיגמנטציה
    מורן
    10/09/2010

היי שמי מורן אני בת 27 ואני מתחתנת עוד שלושה שבועות בכל קיץ יוצאים לי כתמים על הפנים בעיקר באזור השפם זה משהו שהחל לי רק לפני שנה ניסיתי כבר מס' משחות שמליצו לי קוסמטיקאיות ורופאי עור ,הכתמים אומנם הובהרו אבל לא בצורה משמעותית מה אוכל לעשות כדי להבהירם כמה שיותר מהר כי כמו שאמרתי אני מתחתנת בתחלית אוקטובר וזה נורא חשוב לי אודה לך אם תחזרי אליי עם תשובות בהקדם,
    תודה מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי פיגמנטציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי פיגמנטציה

איה הוד
    13/09/2010

שלום מורן,

מזל טוב!!!

ידוע לי על נשים רבות שניסו חומרים וטיפולים שונים (חלקם עדינים וחלקם לא) ושום דבר לא באמת העלים לגמרי את הכתמים. ויש כאלה שהצליחו להעלים לגמרי כתמים ללא כל בעיה.
    אני מניחה שיש קשר לגנטיקה של העור והנטייה שלו.

לפי דברייך אני מבינה שזה לא דבר חדש, כך שסביר להניח ששנים רבות ניסת המון דברים, גם כאלה שהומלצו לך על ידי מיטב רופאי העור והקוסמטיקאיות , כך שאינני יודעת אם יש משהו שאוכל לחדש כאן ושיהיה מספיק אפקטיבי.

מה שכן, שאלה זו הועלתה כמה וכמה פעמים פה בפורום ושירי נתנה תשובות נהדרות שכללו בין היתר המלצות על מסכות חימר (ניסית?) - חפשי את המידע כאן.

הרבה בריאות וחתונה מופלאה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו