מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צמחים ושמנים לשיקום העוראנונימית12/09/2010
שלום
יש כל כך הרבה סוגים של שמנים (אובליפיחה, חמאת שיאה, שמן נר הלילה, שמן מקדמיה, אגוזי לוז, קלנדולה...)
איך אני יודעת במה לבחור או להשתמש?
התבלבלתי מהמבחר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צמחים ושמנים לשיקום העור
איה הוד13/09/2010בדיוק השאלה לשירי :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים ושמנים לשיקום העור
שירי חבקין13/09/2010לאנונימית שלום רב
אכן התחום רחב וישנם צמחים רבים כמו גם המון מוצרים לבחור מהם.
אפשר בקלות להכין בבית משחות או גם להשתמש בחומרי הגלם הטבעיים
כפי שהם.
אינני יודעת מה סוג העור שלך ולאיזה מטרה את זקוקה לשמנים ולצמחים
כך שבאם תהיי יותר ספציפית אשמח לכוון אותך למה שמתאים לך.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אנונימית13/09/2010קודם כל, תודה רבה על תשובתך (:
אני בת 19, אני מטפחת אותו בצורה טבעית בלבד- אני מקפידה לנקות אותו עם מיץ מלפפונים סחוט עם חלב, או מיץ רימון, עושה מסכות פנים עם דבש וחלבון ולימון, וכדומה.
העור שלי חלק, אינו שומני, אין לי יובש. נראה לי שהוא רגיל.
שבוע טוב (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית13/09/2010סליחה, הבחנתי שלא עניתי עד הסוף.
אני רוצה להזין את העור שלי בחומרים שנוגדי חימצון, נגד קמטים, שומר נקבוביות. לשמור על העור שיהיה בריא, נקי, נטול קמטים- בעצם מה שכל אחת רוצה, לא? (:
לגבי מוצרי טיפוח קוסמטיים, אני נוטה להטיל ספקות וחששות, בגלל כמות הכימיקלים, וגם בגלל המחירים המוגזמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעור רגיל
שירי חבקין19/09/2010אנונימית שלום רב
אני ממליצה שתמשיכי בטיפול הניקוי שאת עושה
באופן קבוע ולהזנת העור ומניעת קמטים תמרחי שילוב
של השמנים הללו בשעות הערב.
30 מל שמן שקדים, 20 מל שמן שומשום, 30 מל שמן רוזהיפ
20 מל שמן חוחובה. כפית ויטמין E.
20 טיפות שמן אתרי לבנדר
5 טיפות שמן גרניום
5 טיפות שמן ורדים אבסולוט
השמן הנ"ל מכיל נוגדי חמצון ושמנים שמטפחים את העור
ומונעים קמטוטים ופגמים קלים בעור.
שימוש קבוע יכול בהחלט לשפר את מראה וגמישות העור במהרה.
חשוב! אין להיחשף לשמש לאחר מריחת השמן. אפשר למרוח מגן
שמש לאחר כשעה .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן משיגים את החומרים ומה עלותם?
אנונימית19/09/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה* אנא עני לשאלתי- היכן להשיג *
אנונימית21/09/2010ומה מחירם?
תודה רבה, וחג שמח ונפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם נענתה שאלתי
אנונימית17/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)