מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילוקובקטרMAZAL16/09/2010
שלום רב לכם
שמי מזל לפני שנה מצאו אצלי את החיידק הילוקובקטר קיבלתי טיפול תרופתי ולאחרונה לפני חודש מצאו שוב את החיידק אולי יש איזשהו תרופה סבתא שאתם יכולים אולי לעזור תודה מראש
וגמר חתימה טובה הכתובת האלקטרוני זה באוסטרליה אני גרה באוסטרליה אודה לכם מאוד מזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
שירי חבקין19/09/2010מזל שלום רב
הדבר היחידי שאני יכולה לחשוב עליו הוא צמח הנוני
יש לשתות את המיץ לפני המינון המומלץ על הבקבוק.
להשיג בבתי טבע. אני מאמינה שגם באוסטרליה תוכלי
להשיגו.
אני לא בטוחה שהנוני מחליף את התרופות הקונבנציונליות
אולם הוא מסייע לגוף לבנות פלורת מעיים חזקה ומסייע
לחיזוק המערכת החיסונית דבר שיכול רק לעזור כשהגוף נלחם
בחיידק מסוג זה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הליקובקטר
איה הוד20/09/2010
שלום מזל,
זה מוכר וידוע שהטיפול הקונבנציונלי (הטיפול המשולש) לא מונע את חזרתו של החיידק. זה נכון בחלק מהמקרים גם לגבי הטיפול הטבעי.
אני ממליצה לך על פורמולת צמחים לטיפול בהליקובקטר בשם DIGEX2 יחד עם GSE יחד עם פרוביוטיקה - ואם אלו לא יעזרו אני ממליצה לגשת לנטורופת להתאמה יותר אישית גם של התפריט.
במידה ויש ברקע אולקוס שנגרם מהחיידק יש לטפל קודם בפצע.
הרבה בריאות
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)