טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עד כה הנקתי הנקה מלאה, לאחרונה עוברים בהדרגה לבקבוקים ואוכל מוצק אף פעם לא היה לי הרבה שיער והוא מאוד דק במהלך ההריון כמובן היה שיער מלא ויפה... והתחיל לנשור קצת אחרי הלידה כל פעם אחרי מקלחת אני בוכה למראה הכמות ולא מאמינה שיש עוד מה שינשור! ממש מתחילים לראות באור מין קרחת בפדחת )-: הסתפרתי וזה קצת האט את הנשירה (ככה גם הפיצקי לא יכולה למשוך בשיער ולקחת לה עוד שיערות יקרות...) אבל הייתי רוצה גם לתגבר את מה שיש יש רעיונות?? תודה מראש ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבינה לליבך. זה לא רק מבהיל מאוד אלא גם גורם לתחושה של איבוד שליטה ופחד. לא סתם כתבתי מאמר שהכותרת שלו "נשירת שיער, עד כמה זה יכול להלחיץ". בדרך כלל נשירה כזאת אחרי לידה מצריכה טיפול מניעתי כדי למזער או למנוע לחלוטין את התופעה, אך טיפול כזה אני נותנת מיד אחרי הלידה.
אך גם כאשר הנשירה כבר החלה יש המון המון מה לעשות ולכן אני רוצה להזמין אותך לחפש כאן בפורום את התשובות שלי ושל שירי לנושא זה בדיוק מאחר והוא מאוד נפוץ כאן.
במידה ויהיו שאלות נוספות אשמח לענות ולעזור תתעודדי יקרה, ותתחילי לטפל. יש פה בפורום המון טיפים ודברים שאיתם תוכלי להתחיל כבר עכשיו. איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר