טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לבת שלי יש שקדיים גדולות וגם שקד שלישי גדול, המליצו הרופאים על תרופה לשקד שלילשי לפני שידונו בניתוח , בגלל שגם לבת שלי ( בת שנתיים) שקדיים גדולות דבר זה גורם לה לנדנודי שינה ונחירות. האםיש תרופה שיכולה לעזור בטיפול בשקדיים גדולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תוספת אבץ לתזונה וחליטה של צמח האכיניצאה (או פרוטק) עוזרים למנוע דלקות של הגרון , וכן יש תרופה הומיאופתית שעוזרת למנוע מצב דלקתי של השקדים והקטנה שלהם למימדים הרגילים .
אבל .. שקד שלישי? איפה הוא ממוקם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר