טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כאבים בכף הרגל כאשר אני דורכת על הרגל. תחושה של משהו שמפיץ חום בתוך כף הרגל. הייתי אצל רופא עור והוא הפנה אותי לאורטופד " זה תת עורי וכנראה שתצטרכי מדרסים". אני בת 38 ולא עושה ספורט. איך אפשר להקל/להעלים את הכאב שממוקד במאכז כף הרגל וכשנוגעים יש תחושה של עור קשה כמעה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לדורבן ברגל אני ממליצה על שימוש פנימי בשני חומרים הומוטוקסיקולוגיים שניתן להשיג בבתי מרקחת מסויימים: traumeel tendon suis injeel
זה מגיע באמפולות שצריך לבקש מבית המרקחת להכין אותן לבקבוק בטיפות כדי שתוכלי לשים 10 טיפות בקצת מים ולשתות את זה מספר פעמים ביום. במקרים חמורים אני מפנה לרופא שעוסק גם בהומוטוקסיקולוגיה על מנת שהוא יזריק את החומרים הללו ישירות למקום הכואב ברגל וכך ההשפעה מהירה יותר.
החומרים הם טבעיים לחלוטים והתוצאות נהדרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד