שחמת בכבד הודעה שלישית

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שחמת בכבד הודעה שלישית
    סיגלית
    02/10/2010

ב-30.9. וב-1.10 השארתי הודעה אתן נותנות תשובות לשואלים אחרי ולי לא עונים
    אם אין בידכם תשובה או ידע לשאלותי תענו "איננו יודעות" אבל לא להתעלם תודה סיגלית

שאלתי האם כשיש שחמת במצב סביר אפשר לשמור על הקיים כדי שלא יחמיר
    ע"י תזונה נכונה,או טיפולים טבעיים תודה סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחמת בכבד הודעה שלישית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירוזיס - שחמת כבד

איה הוד
    02/10/2010

שלום סיגלית,

את צודקת! אנא קבלי את התנצלותי.
    אנחנו מאוד משתדלות ולפעמים מצב כזה קורה.

במצבים כמו שחמת אני נוהגת לתת תזונה שתסייע ותקל על הכבד, תזונה שתמנע הכנסת רעלנים מיותרים לגוף (לכבד יש מספיק עם מה להתמודד גם בלי זה) - ובמילים אחרות: ניקוי וטיהור (דטוקסיפיקציה).

וכמובן צמחי מרפא בעלי השפעה כבדית. צמחים אלו הם בעלי השפעה על תפקודי כבד והגנה על הכבד מפני גורמים רעילים. הם תומכים בהפרשה וייצור מלחי מרה בכבד ומסייעים אף לחידוש תאי הכבד!!!

אחד הצמחים הקלאסיים לדוגמא הוא הגדילן המצוי עליו תוכלי לקרוא רבות ברחבי האינטרנט. אך לצערי, לקחת רק אותו לא יהיה אפקטיבי כמו לגשת לנטורופת שיתאים לך תוכנית ניקוי כבד יחד עם פורמולת צמחים שתכיל גם צמחים לחיזוק חיסוני (זה הכרחי בייחוד אם הגורם לשחמת הוא נגיפי), הרגעה עדינה (חייבים להתייחס גם לאלמנט הרגשי/נפשי ולסטרס), וכו'...

הייתי שוקלת ברצינות להכניס לפורמולה גם את צמח ה CYNARA (ארטישוק), קלנדולה, רוזמרין...

אם הגורם למצבך הוא אוטואימוני או אי-ספיקת לב כרונית , אני מניחה שההתייחסות תהיה טיפה שונה (זאת הסיבה שכדאי לגשת למטפל שיודע מה הוא עושה).

אם הסיבה לא ידועה אין מה להפסיד אלא פשוט להתחיל טיפול.

לשאלתך:
    אין שום דרך לחזות מראש האם טיפול מסויים יעזור לשמר את הקיים, אך זה לא אומר שלא צריך לנסות ולתת לגוף את כל הכלים האפשריים כדי לתת צ'אנס לריפוי או הקלה. במקרה הרע זה לא יעזור, במקרה הטוב - לא רק שהמצב לא יחמיר הוא אפילו יוטב!!!

בהצלחה והרבה בריאות
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו