פצעים עמוקים בברכיים לאחר תאונה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פצעים עמוקים בברכיים לאחר תאונה
    חן
    02/10/2010

לפני כחודש פגע בי רכב תוך כדי הליכה, כתוצאה מכך נפלתי על הכביש ופצעתי בברכיים. הרופא אומר שירדה שכבת עור עם השרש. אני מטפלת בזה ואפילו חל שיפור. הייתי רוצה לדעת אם יש איזשהי תרופת סבתא או שמן כלשהו אשר ימנעו את הצלקות . אני מאוד חסרת אונים וזקוקה לתשובה דחופה. תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים עמוקים בברכיים לאחר תאונה

איה הוד
    02/10/2010

הי חן,

מקרה לא נעים.
    אני שמחה לשמוע שאת בסדר (יכול היה להסתיים אחרת)

אחד הדברים שאני ממליצה עליהם גם להצטלקות טובה יותר וגם לריפוי מהיר יותר הוא למרוח חימר על הפצעים וביןם לבין לשלב מריחה של משחת רסקיו או טראומיל על המקום - זה קסם!

שבוע טוב
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר. רציתי לשאול

חן
    02/10/2010

איה..
    א. האם יש אפשרות ליצור איתך קשר כדי לקבל הסבר מדויק כיצד להניח את החימר ואת המשחות?
    ב. מהיכן אני יכולה לרכוש את המשחות ואת החימר?
    ג. מודה לך מאוד על המענה המהיר ועל האמפתיה....
    חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימר לפצעים בברכיים

איה הוד
    02/10/2010

חן יקרה,

יש חימר בכל בית מרקחת ושם יש הנחיות איך להכין ממנו משחה ולמרוח אותו. למעשה, שירי ציינה פה לא פעם אחת דרכים להכין מסכת חימר לפנים - זה אותו הדבר רק במקום לפנים - לברכיים.

אני אישית הייתי ממליצה לך לקנות פרופרג'יל (לצערי זה מגיע בצורת כמוסות ולכן יחייב אותך לפתוח כמה כמוסות, לרוקן את החימר שבהן על צלוחית, לטפטף מעט מים פושרים ולערבב עד לקבלת משחה ולמרוח (רצוי ממש לשים שכבה יפה ולחבוש עם תחבושת ללילה את הברכיים)

היתירונות:
    הסיבה שאני ממליצה על הפרופרג'יל היא כי הוא מכיל 2 סוגי חימר (אפור ולבן ובנוסף הוא מכיל פרופוליס. כל מי שמכיר את הפרופוליס יודע שיש לו תכונות מחטאות ואנטיביוטיות מופלאות)

החסרונות:
    מגיע בכמוסות שצריך לפתוח (עניין של נוחות ולא יודתר מזה), ועלול לצאת מעט יקר מאחר ולפי התיאור שלך תזדקקי למספר לא קטן של כמוסות לכל ברך.

אבל שווה את זה!
    עשי כך כל לילה במשך שבוע וראי אם יש שיפור.

שימי לב: החימר עשוי להדבק לפצע - לא להבהל מזה - זה רצוי וטוב. לאחר הלילה שתפי את הברכיים במים (אני מקווה שאת משתמשת בסבון עדין שמותאם לעור פגום ושגם מחטא) ואל תתעקשי להוריד את כל החימר אם חלקו נשאר על הפצע.

פרופרג'יל שייך לחברת טבעוני וניתן להשיגו בבתי טבע או מרקחת.
    אם תהיה בעיה אמרי לי ואעזור.

בהצלחה
    חזרי בבקשה לספר מה שלומך.

איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה תודה רבה רבה.... הרבה בריאות,חן

חן
    04/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה יוגית - למניעת צלקות

ענבל
    03/10/2010

שלום רב, מקווה ששלומך תקין. לעניין הצלקות בברכייך - ישנה פטריה המכונה "פטריה יוגית או פטרית חלב " , ניתן לקבלה ללא תשלום מאנשים המגדלים אותה בחלב. מנסיוני האישי בלבד - מרחתי את היוגורט ( תוצר הלוואי של הפטריה ) על צלקת ניתוחית חדשה ( לאחר שהפצא החלים לחלוטין ) - וראה זה פלא - אין צלקת. לגבי צלקות ישנות - הן שינו את הגוון מחום לגוון עור בהיר. אין לי הסבר לכך, איני עוסקת ברפואה , אבל לפטריה הזו נקשרו כבר כתרים רבים. תוכלי למצוא את רשימת המגדלים באינטרנט . בריאות מלאה. ענבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבל ממש תודה..

חן
    04/10/2010

חידשת לי מאוד ואני מקווה גם לראות פלאים כמוך.. תודה רבה רבה............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו