מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איה הודיעל13/10/2010
בקשר לטיפול כיבלתי כדורים בשםגלובולים30c רציתי לדעת עם הם אוזרים לחוסר שיוי מישקל בעמידה לא בהליכה מיכבן שאני לא מבינה בכדורים מהסוג הזה הבקש עזרה דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסו שנקר
יעל14/10/2010לדעת עם יש תרופה נגד טיפול בשיבוי מישקל בעמידה לא בהליכה לפון0545730806
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב
יעל16/10/2010מה זה קריסטלים בעוזן משהוא חדש בישבלי תזבירי לי כצת על זה תודה מירואש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע טוב - תגובה
איה הוד17/10/2010
יעל שלום,
אינני מומחית בנושא.
יש באוזן התיכונה קריסטלים שיכולים לזוז ממקומם ולגרום לתופעות כגון סחרחורות וחוסר שיווי משקל. גשי לרופא אף-אוזן-גרון
הוא יוכל לעזור אם יש בעיית שיווי משקל כתוצאה מתזוזת קריסטלים
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה
יעל17/10/2010אסיתי בדיקות בהיחילוב עוזן תכונה ועמרו לי שהכול בסדר אז אני לא מבינה מה לא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איה הוד - תגובה
איה הוד16/10/2010שלום יעל,
גלובולים של מה? יש אלפי סוגים שונים של גלובולים בדילול 30 CH
אינני מבינה גדולה בהומיאופתיה וגם אם אדע את שם הגלובולים שקיבלת אני לא אוכל להביע דיעה מקצועית האם זה טוב או לא.
ההומיאופתיה מטפלת באדם ולא בסימפטומים (כמו הנטורופתיה) ואני מאמינה שההומיאופת שבחר לך את הרמדי ידע מה הוא עושה.
כל עוד הגורם לבעייה לא ברור לא אוכל לעזור. אני חוזרת על מה ששירי ואני כתבנו : יש לבחון האם זה כתוצאה מגורם רגשי/נפשי או גורם ויראלי או בעייה של קריסטלים באוזן....
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)