איה הוד

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• איה הוד
    יעל
    13/10/2010

בקשר לטיפול כיבלתי כדורים בשםגלובולים30c רציתי לדעת עם הם אוזרים לחוסר שיוי מישקל בעמידה לא בהליכה מיכבן שאני לא מבינה בכדורים מהסוג הזה הבקש עזרה דחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איה הוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסו שנקר

יעל
    14/10/2010

לדעת עם יש תרופה נגד טיפול בשיבוי מישקל בעמידה לא בהליכה לפון0545730806

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב

יעל
    16/10/2010

מה זה קריסטלים בעוזן משהוא חדש בישבלי תזבירי לי כצת על זה תודה מירואש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב - תגובה

איה הוד
    17/10/2010

יעל שלום,

אינני מומחית בנושא.
    יש באוזן התיכונה קריסטלים שיכולים לזוז ממקומם ולגרום לתופעות כגון סחרחורות וחוסר שיווי משקל. גשי לרופא אף-אוזן-גרון
    הוא יוכל לעזור אם יש בעיית שיווי משקל כתוצאה מתזוזת קריסטלים

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה

יעל
    17/10/2010

אסיתי בדיקות בהיחילוב עוזן תכונה ועמרו לי שהכול בסדר אז אני לא מבינה מה לא בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה הוד - תגובה

איה הוד
    16/10/2010

שלום יעל,
    גלובולים של מה? יש אלפי סוגים שונים של גלובולים בדילול 30 CH

אינני מבינה גדולה בהומיאופתיה וגם אם אדע את שם הגלובולים שקיבלת אני לא אוכל להביע דיעה מקצועית האם זה טוב או לא.
    ההומיאופתיה מטפלת באדם ולא בסימפטומים (כמו הנטורופתיה) ואני מאמינה שההומיאופת שבחר לך את הרמדי ידע מה הוא עושה.

כל עוד הגורם לבעייה לא ברור לא אוכל לעזור. אני חוזרת על מה ששירי ואני כתבנו : יש לבחון האם זה כתוצאה מגורם רגשי/נפשי או גורם ויראלי או בעייה של קריסטלים באוזן....

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו