מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה
טל29/10/2010קניתי היום תמצית, מקווה שיעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני יודע
טל31/10/2010אני נמצא גם בטיפול רפלקסולוגי/שיחות/דמיון מודרך בנוסף.
וחושב על ביופידבק בהמשך אם הטיפול הזה לא יצליח.
אבל התחלתי את הפרחי באך, בעזרת ייעוץ קינסיולוגי מאמא שלי ונקווה שיהיה שיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותטל24/10/2010
אני נמצא והייתי בהמון טיפולים (שכללו רפואה סינית, הילינג) שלא ממש עזרו/עוזרים בינתיים.
עכשיו אני בתקופה קשה מאוד של החרדות (כמעט לא יוצא מהבית יותר) ונמאס לי לרוץ לכדורים על כל דבר קטן.
יש לך עצה לטיפול בחרדות? (גם להתקפים עצמם אבל בעיקר משהו לטווח ארוך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות - תגובה
איה הוד24/10/2010
שלום טל,
ממש בזמנים אלו יש לי 3 מטופלות הסובלות מחרדה קשה (אחת מהם לא האמינה שהיא הצליחה לצאת מהבית ומהעיר בה היא גרה כדי להגיע אלי).
שלושתן קיבלו תזונה שמעלה את רמות הסרוטונין במוח בהתייחסות לסוג הדם של כל אחת מהן, שלושתן קיבלו צמחי מרפא בפורמולה שמתאימה אישית לכל אחת עם צמחים נוגדי חרדה, תומכים, מזינים ומאזנים את מערכת העצבים וכדומה, ושלושתן עושות עבודה ברמה הרגשית/נפשית (טכניקת EFT, הילינג, אימון , פסיכולוג וכו')
התגובה של כל אחת שונה:
הראשונה ממש יצאה מהחרדות, מגיבה מאוד יפה לטיפול וצומחת אל חיים חדשים.
השנייה עדיין בתהליך, יש שיפור ניכר, אם כי החרדות עדיין ברקע כל הזמן ומאיימות כל רגע להתפרץ, אם כי בעוצמה קטנה בהרבה.
השלישית לא מגיבה לטיפול והוחלט בסופו של דבר בכל זאת ללוות את הטיפול גם עם תרופות (אני לא מתנגדת לזה דרך אגב, ישנם מצבים המצריכים את זה)
שורה תחתונה:
הדבר היחיד שתוכלי לעשות זה להחליט האם לנסות ולתת צ'אנס לטיפול או לא.
השילוב של צמחי מרפא יחד עם תזונה יחד עם רפואת גוף-נפש היא מדהימה ומחוללת פלאים בעיני, אך בסופו של דבר מי שקובע אם הטיפול יצליח זה הגוף והאדם עצמו.
הבחורה שהטיפול בה פחות הצליח סיפרה לי במודעות מדהימה שלמרות הסבל הרב שהחרדות מסבות לה, היא חושבת שהיא משמרת אותן כי זה הדבר היחידי שהיא מכירה והיא מכורה להן, והזמן היחיד בהן היא לא בחרדה הוא כאשר היא מכורה למשהו אחר...
המלצתי החמה: לנסות את הטיפול הנטורופתי
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות - תגובה
טל25/10/2010תודה על התגובה.
דיאטה לפי סוג דם ניסיתי לפניי כ-8 שנים ביחד עם הילינג, היא לא ממש עבדה עליי, היה שיפור מסויים אבל לא יצאתי מזה, הדבר היחיד שבאמת הצליח עד עכשיו להוציא אותי ממצב של חרדות זה שגרה (צבא, עבודה) אבל כרגע אני לא מרגיש עוד מספיק חזק בשביל להכנס למסגרת מסויימת.
בכל מקרה, סוג הדם שלי הוא AB, אולי יש לך המלצות לפורמולה שאני יכול להכין/לקנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות - תגובה - תגובה
שירי חבקין25/10/2010טל שוב שלום
מבחינת פרחי באך אין חשיבות רבה לסוג הדם
להלן מספר תמציות שמיועדות לחרדות
אתה יכול להרכיב תמצית מכולן ביחד או חלק מהן
עד שבע תמציות לבקבוק טיפולי אחד.
להשיג בבתי מרקחת שמוכרים תמציות באך
אל תקנה את התמצית הבודדה זה יקר מדי
תבקש שיכינו לך בקבוק אישי מהתמציות שאתה בוחר.
רוק רוז- חרדה עמוקה מורגשת בגוף כגון רעידות או לחץ דם נמוך
קושי להירדם,לעיתים חיוורון. פחד
אספן- חרדה לא מוגדרת, לא ידוע ממה אבל זה באוויר
מימולוס- פחד ידוע מגורמים מזוהים כגון: טיסה,מעליות,חיות וכו'
רד צ'ס נט- חרדת יתר לקרובים, פחד שיקרה משהו לקרובים לנו
רואים את התסריט הגרוע קורה.
צ'רי פלאם-פחד לאבד שליטה, מחשבות לא רציונליות משתלטות
לעיתים פחד מנטיות אובדניות לא נשלטות
לארץ'- פחד מכישלון, מתאים לתקופות שצריך לעמוד במבחנים
מלבד אלה תוכל להוסיף
וולנט- לשינויים ורגישות יתר להשפעות מבחוץ
רוק ווטר- ביקורתיות וצורך תמידי להיות בסדר
אופן השימוש: 4 טיפות ארבע פעמים ביום. יש להקפיד על זה
ולהתמיד.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חרדות - תגובה - תגובה
איה הוד31/10/2010שלום טל,
תזונה וצמחי מרפא/באך הם רק חלק מהטיפול.
דרושה כאן עבודה מעמיקה של קילוף שכבות, של עבודה על משברי עבר/טראומות אם יש, עבודה של שחרור....זה תהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות - תגובה
שירי חבקין24/10/2010טל היקר
פרחי באך יכולים להפחית את החרדות
אתה יכול לקרוא על זה באינטרנט ולהכין
לעצמך תמצית .
באם תרצה יעוץ אישי יותר פנה למייל שלי
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות - תגובה
טל25/10/2010שמעתי קצת על פרחי באך בעבר, אני אבדוק את זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)