דלקת ויראלית בעין ושום?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• דלקת ויראלית בעין ושום?
    רינת
    27/11/2007

יש לי דלקת ויראלית בעין, שמתבטאת בנפיחות גדולה, אדמומיות, כאב ודמעות. חברה הציעה לי לחתוך שום לחצי ולשפשך אותו על העפעף כשהעין סגורה. שמעתי על זה לטיפול בשעורה, השאלה אם כשהדלקת ויראלית אם זה גם יכול לעזור או שאף להזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ויראלית בעין ושום?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעין

איה הוד
    28/11/2007

שלום רינת,

הייתי מעדיפה הרבה יותר את הקמומיל על השום.
    שום עלול להכנס בטעות לתוך העין - לא נחמד בכלל!!!

עשי תה מחליטת קמומיל - אל תוסיפי הרבה מים כדי שיצא מרוכז.
    כסי את הכוס לחצי שעה.
    טבלי צמר גפן בחליטת הקמומיל והניחי אותו על העין ל - 10-15 דקות שלוש פעמים ביום.

אשמח לשמוע בעוד כמה ימים מה שלומך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן לא ניסתי....

רינת
    28/11/2007

אין לי בבית חליטת תה של קמומיל... יש לי רק שקית של תה קמומיל- האם זה גם טוב?
    ועוד משהו- אבי למד הומוהופתיה והוא הציע לי לטפטף טיפה אחת של שמן שנקרא- peppermint
    על כפות ידיים נקיות לשפשף ואז להניח את כפות הידיים על העיניים פתוחות- לא קרוב מידי אבל סגור כמו מעין אוהל כדי שהעיניים יקלטו טת השמן- מה את אומרת על זה- שמעת על השמן?
    האם גם זה עלול לעשות כוויה?
    תודה רבה לך (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רינת

איה הוד
    29/11/2007

אכן כן - את יכולה לקחת את שקית תה הקמומיל עצמה (במקום צמר גפן טבול בחליטה) ולהניח אותה על העין. את יכולה לפני זה לעשות תנועות ניגוב לעין מהאיזור הפנימי (מליד האף) כלפי חוץ כדי להסיר את ההפרשות.

העצה של אביך: לא מכירה אבל נשמעת נפלא!
    פפרמינט זה פשוט מנטה!

ספרי אחרי איך היה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו