היי..

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• היי..
    ספיר
    03/11/2010

סתם שאלה..
    למה אתן חושבות שעדיף לעשות מסכות וכל מיני דברים לפנים (כמו עור יבש וכו'..) מדברים בבית, מאשר לקנות את זה מוכן? כי גם הדברים שאנחנו משתמשים איתם בבית יש בהם כימיקליים. סתם מעניין אותי לדעת :)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי.. - תגובה

איה הוד
    06/11/2010

הי ספיר,

מסכה מדבש או אפילו מאבוקדו או משיבולת שועל בהכנה ביתית לא מכילות כימיקלים. איך הגעת למסקנה הזאת?
    פרט לכך, אין שום העדפה למסכות ביתיות. יש חברה שאני מאוד אוהבת להשתמש גם בפילינג הטבעי שלה כשלא בא לי להכין משהו לבד בבית.
    זה עניין של נוחות, תקופות והעדפות.

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ספיר
    14/11/2010

היי.. תודה על התגובה.
    מכיוון שהירקות והפירות הם לא אורגנים. לכן תמיד מרססים את הפירות והירקות עם כימיקלים וחומרי הדברה. לא כך?

שיהיה שבוע מקסים ותודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

איה הוד
    14/11/2010

כן ולא.
    זה דיון שלם שהיריעה קצרה מלהכילו.
    אם תרצי להחמיר ניתן להכין זאת ממצרכים אורגניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו