מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עור הפניםהילי04/11/2010
היי,
אני בת 34 שנה וחצי אחרי לידה.
פעם הייתי ממש מקפידה על חלב+מי פנים, קרם לחות והזנה. מאז שילדתי וגם לפני כן לא שמתי כלום כמעט על הפנים ובנוסף יש לי קצת פיגמנטציה ונמשים אחרי הלידה.
אני רוצה להתחיל לטפל בעור הפנים. פעם אמרו שגם אם אין לי הרבה קמטים-העור שלי יבש מבפנים (בעיקרון יש לי עור פנים מעורב)
איך כדי להתחיל לטפל בפנים באמת ? האם מספיק להתחיל לרקוח כל מיני קרמים ביתיים ?
או שרצוי לפני זה ללכת לטיפול פנים ? (אני אישית קצת מפחדת מכל החיטוטים של הפילניגים העמוקים למינהם..)
יש לי את הספר תרופות סבתא ששם יש כל מיני מרשמים.. האם ממולץ?
ועוד שאלה- האם יש חומרים שהם חזקים מידי לעור הפנים שיכולים להזיק? כמו למשל לימון?
(קראתי שם על פילניג שקודם מורחים שמן זית על הפנים-משפשים קצת עם לימון ואחכ מוסיפים קצת מלח ומשפשים- האם זה גס מידי לעור הפנים?
אשמח לתגובתיכן ולעצתכן,
תודה רבה,
הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור הפנים - תגובה
איה הוד06/11/2010אשאיר לשירי את הכבוד לענות :-)
אני אישית עושה פילינג מדבש עם גרגירי סוכר ושוטפת עם מים מחמימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור הפנים - תגובה
שירי חבקין08/11/2010הילי שלום רב
מומלץ להשתמש בחומרים עדינים כאשר מטפחים
את עור הפנים.כגון סבונים ללא חומרים חריפים
לניקוי תוכלי להשתמש בסבון סלק מתוק.
להשיג אצל שלוס
בקשר להכנת משחות בבית כל עוד את לא אלרגית
לחומרים מסוימים ועוקבת אחר הוראות ההכנה
מתוך הספר לא יכול לקרות כלום.
לימון ומלח אכן חריפים מדי לעור הפנים. נסי
להכין פילינג לפי הוראות הספר תרופות סבתא
ואחרון חביב, לסוג העור שלך מומלץ להשתמש במשחות
על בסיס ג'ל ומים ולהימנע ממשחות שומניות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)