בעיה של פטריה באצבע

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• בעיה של פטריה באצבע
    pussycat
    29/11/2007

היי עם תוכלו לעזור לי בקשר לפטריה באצבע ברגל עם יש איזהצ תרופת סבתא פשוט חצי ציפורןצבאביר ומאוד רוצה לדעת עם מישהו יודע

תודה מראש לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה של פטריה באצבע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה

איה הוד
    29/11/2007

שלום לך,

האם הפטריה היא באצבע או בציפורן (או בשתיהן)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

pussycat
    01/12/2007

אני חושבת שבאצבע אבל הציפורן באויר יכול להיות שזה אל הבשר אני גוזרת כל טיפה מהציפורן אבל פוחדת לא לעשות או לקפל הציפורן
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה ברגל

איה הוד
    01/12/2007

ראשית, אני ממליצה לגשת לרופא עור כדי לבדוק את מצב הפטרייה, לראות שזה לא הגיע למצב זיהומי. במקרים מסויימים יש רופאים שממליצים על עקירת הציפורן.

שנית, ישנם מספר דברים שניתן לעשות כדי לטפל באופן טבעי, אך זכרי: כדי שהטיפול החיצוני יהיה יעיל צריך טיפול פנימי לחיזוק מערכת החיסון ובנוסף, בטיפול החיצוני חשוב להגיע לאזור שמתחת לציפורן. ניתן לגזור אותה עמוק עד כמה שאפשר ולטפטף תערובת מהשמנים האתרים הבאים: שמן עץ התה, מור, זעתר, אורגנו ולבנדר. שמן הזעתר מכיל שמן אתרי בעל חומרים פעילים הנקראים תימול וקרווקרול אשר להם השפעה נוגדת פטריות חזקה. גם שמן עץ התה ידוע בתכונות האנטי פטרייתיות והמחטאות שלו.

עוד דבר שניתן לנסות: להשרות את הרגליים במי מלח חמים. או במים עם כף חומץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו