שלבקת חוגרת -

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שלבקת חוגרת -
    מלכה
    06/11/2010

בוקר טוב,

אני בת 65 בריאה לחלוטין, אובחנה אצלי אתמול שלבקת חוגרת שהפצעים התפשטו על הגב לכוון הבטן. אחרי שבוע ימים של כאבי גב ובטן.
    הרופא רשם לי משחת זובירקס , וכדור לבליעה "איצקלו-וי 200".

קראתי שתמצית "שמן עץ התה" מחטאת את המקום ומאד עוזרת.

שאלתי היא אם מותר למרוח את השמן במקביל לתרופה השגרתית זובירקס כאמור.

ואם יש לכן עצות נוספות איך להקל על הצרה הזו - אודה לכם מאד מאד.

תודה ושבת שלום,
    מלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלבקת חוגרת -

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלבקת חוגרת - - תגובה

איה הוד
    06/11/2010

שלום מלכה,

אכן חוויה כואבת ולא נעימה ואני מאחלת לך שלא תחזור על עצמה לעולם!
    הפצעים נעים בצורה מדוייקת לאורך העצב מהגב אל הבטן, אין שום בעיה למרוח שמן עץ התה אם כי הייתי ממליצה לך על משהו קצת יותר יעיל מחיטוי - למשל משחה המכילה אלוורה יחד עם פרופוליס או אפילו משחת טראומיל שהיא נהדרת (מדהימה יותר נכון!) וגם משחת רסקיו תעשה הרבה טוב.

ממליצה לך בחום לקחת טיפול מניעתי קבוע של כדורי חומצת אמינו ל-ליזין (הדעות לגבי יכולתה למנוע התפרצויות שנויות במחלוקת, אך ישנם רבים שמהרגע שנטלו את הכמוסות מדווחים שההתפרצויות נפסקו - שווה ניסיון).

אם המצב יחזור על עצמו שוב ושוב אנא פני לנטורופת לטיפול מעמיק יותר. כל שאר הטיפים והמידע תוכלי לקרוא במאמר שכתבתי בנושא באריכות - חפשי בגוגול את המאמר: "כל מה שרציתם לדעת על הרפס"

הרבה בריאות
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה אני מודה לך מקרב לב

מלכה
    06/11/2010

על תשובתך המפורטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו