מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערונית מוגדלת 40 גריעקב01/12/2010
אני בן 59 עם בעיית ערמונית מוגדלת איזה תרופת סבתא היית ממליצה לי לקלחת
תודה,
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערונית מוגדלת 40 גר - תגובה
שירי חבקין01/12/2010יעקב שלום רב
ידוע לי כי כמוסות של פרחי צבר
מסייעות לכך. תוכל להשיג בחנויות הטבע
ושם גם לקבל הדרכה לגבי המינון המומלץ.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערונית מוגדלת 40 גר - תגובה
איה הוד01/12/2010שלום יעקב,
מאוד מתאים לאכול גרעיני דלעת מאחר והם מכילים כמו גדולה של אבץ החשוב מאוד במצבך.
מעבר לכך אני ממליצה לעשות שימוש בצמח "סו-פלמטו" שנחקר רבות בהקשר ל BPH
(הגדלה שפירה של בלוטת הערמונית)
לרוב אני ממליצה לקחת את הצמח בשילוב עם צמחים אחרים כדי לקבל אפקט טוב ועוצמתי כמו פרחי צבר שהציעה שירי, וגם קטב מצוי וסרפד (לחברת ברא צמחים יש פורמולה טובה בשם "סו פלמנטו קומפלקס")
הרבה בריאות
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יגאל02/12/2010בנוסף למה שנאמר ליקופן(עגבניה ,אבטיח) ידוע כמטפל בבעיה.
מכינים כל ערב תבשיל של 2 עגבניות רכות שמן זית(מפרק את החומרים היעילים ,וגורם לזמינותם) בכמות נדיבה רסק עגבניות קטן ומים.
ניתן לפזר למעלה בהגשה זרעי דלעת כתושים
יש אנשים שתבשילים בסגנון זה עוזרים להם מאוד בתסמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)