מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נזלתדפנה03/12/2007
לאור ואיה שלום,
אני סובלת מזה שנים מנזלת כרונית שאינה קשורה לעונות השנה. רציתי לשאול מה אתן מציעות לעשות כטיפול בנזלת?
תודה מראש ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נזלת כרונית
איה הוד03/12/2007הי דפנה,
אם הנזלת היא משהו כרוני שלא קשור לאלרגיה עונתית, הייתי בודקת את התזונה שלך.
אני ממליצה לעשות ניסיון למשך חודש-חודשיים ולהימנע לחלוטין ממוצרי חלב, בשר, עוף, קמח לבן (לחם, פסטות), סוכרים (עוגות, ממתקים, בצקים, מאפים) ומוצרים המכילים גלוטן.
ולעשות שימוש קבוע בתבלינים כגון כורכום, קינמון, ג'ינג'ר ופלפל שחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דפנה04/12/2007איה שלום,
אני מודה לך על תגובתך. האם יש איזשהי "תרופת סבתא" שהיית ממליצה שיכולה לפתור או לפחות להקל על הבעיה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נזלת
איה הוד04/12/2007אחת השיטות הותיקות והיעילות לטיפול בנזלת וייבוש שלה היא, שטיפת האף עם מי מלח המוחדרים דרך הנחיריים.
יש לערבב כפית מלח בכוס מים ובעזרת טפטפת נקייה לטפטף מספר טיפות בכל נחיר עד שתרגישי את הנוזל בגרון. כדי שהטעם של המלח לא ישאר בפה יש לשטוף ולגרגר בפה לאחר מכן מים נקיים.
יש לחזור על הפעולה מספר פעמים במשך כמה ימים.
ספרי אם ניסית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)