נזלת

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נזלת
    דפנה
    03/12/2007

לאור ואיה שלום,
    אני סובלת מזה שנים מנזלת כרונית שאינה קשורה לעונות השנה. רציתי לשאול מה אתן מציעות לעשות כטיפול בנזלת?
    תודה מראש ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת כרונית

איה הוד
    03/12/2007

הי דפנה,

אם הנזלת היא משהו כרוני שלא קשור לאלרגיה עונתית, הייתי בודקת את התזונה שלך.
    אני ממליצה לעשות ניסיון למשך חודש-חודשיים ולהימנע לחלוטין ממוצרי חלב, בשר, עוף, קמח לבן (לחם, פסטות), סוכרים (עוגות, ממתקים, בצקים, מאפים) ומוצרים המכילים גלוטן.

ולעשות שימוש קבוע בתבלינים כגון כורכום, קינמון, ג'ינג'ר ופלפל שחור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

דפנה
    04/12/2007

איה שלום,
    אני מודה לך על תגובתך. האם יש איזשהי "תרופת סבתא" שהיית ממליצה שיכולה לפתור או לפחות להקל על הבעיה?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת

איה הוד
    04/12/2007

אחת השיטות הותיקות והיעילות לטיפול בנזלת וייבוש שלה היא, שטיפת האף עם מי מלח המוחדרים דרך הנחיריים.
    יש לערבב כפית מלח בכוס מים ובעזרת טפטפת נקייה לטפטף מספר טיפות בכל נחיר עד שתרגישי את הנוזל בגרון. כדי שהטעם של המלח לא ישאר בפה יש לשטוף ולגרגר בפה לאחר מכן מים נקיים.

יש לחזור על הפעולה מספר פעמים במשך כמה ימים.

ספרי אם ניסית....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו