מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופה משיליההדסה23/01/2011
שלום איה ושירי יקרות!
פעם ניתקלתי פה בפורום שאתן ממליצות לשמור את השיליה לאחר הלידה ולעשות ממנה תרופה לתינוק לחיזוק המערכת החיסונית שלו.
אני לא מצליחה לאתר את מה שרשמתן, תוכלו לירשום לי מה לעשות ואיך?
אני צריכה ללדת בשבועיים הקרובים ב"ה ואני ממש בעניין לעשות את זה..
תודה רבה!
שבוע ניפלא!
הדס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופה משיליה - תגובה
איה הוד24/01/2011
הי הדסה,
סביר להניח שנתקלת במידע ב"מדריך השלם לחורף" שלי באתר ולא פה בפורום.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה- המשך.
הדסה31/01/2011נכון, טעות שלי.
יש לי את המדריך השלם לחורף ממך קראתי מה רשמת ויש לי שאלה-
אם אני תורמת את הדם טבורי אני לא אוכל להרכיב את התרופה הזו?
זה ישנה אם אני תורמת את הדם כאשר השיליה עוד בגוף או כבר בחוץ?
אודה לך אם תסבירי לי...
המשך יומטוב ורוב תודות...
הדס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה איה...
הדסה03/02/2011תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איה- המשך. - תגובה
איה הוד06/02/2011שלום הדס,
בשביל להכין את הדבר הזה כל מה שנדרש לך זה חתיכה קטנטונת בגודל 1 סנטימטר מהשילייה. לא ידוע לי מה הפרוצדורה של איסוף דם תבורי ולכן לא אוכל לענות על כך.
את יכולה לנסות ולבקש ממי שאחראי על כך לחתוך חתיכה קטנה מהשילייה ולהשאיר אותה עבורך לפני שמאחסנים את השילייה.
השאלה האחרונה שלך לא ברורה לי. אי אפשר לקחת חתיכה מהשליייה או לתרום דם טבורי כאשר היא עוד בפנים. זה קורה רק אחרי הלידה ויציאתה של השילייה החוצה.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)