מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

שקדים
נופר25/01/2011מהניסיון האישי שלי עלייי, כשהייתי הולכת לדיקור הייתי מרגישה את השינוי ממש אחרי טיפול אחד או שניים במצב הכי גרוע אחרי הטיפול הרביעי.
אין לך איזשהי תרופת סבתא שאפשר לעשות עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקדים - תגובה
שירי חבקין25/01/2011לא במצב שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקדיםנופר25/01/2011
שלום רב
ביתי בת חמש וחצי סובלת מידיי שנה משקדים אפילו מספר פעמים בשנה.
הפעם היא ממש קיבלה את זה מאוד קשה, השקדים נפוחים מידיי, הרופא נתן לה אנטיביוטיקה מוקסיוויט פורטה, 10 מל' פעמיים ביום. אני מרגישה שזזה הולך ומחמיר מאשר הולך ומשתפר.
עשיתי לה מסאז' עם וודקה שמן זית וחתכתי תפוח אדמה עגולים ושמתי מגבת סביב הצוואר בכדי שיחזיק את התפוח אדמה. היא ממש מסכנה לא מצליחה לבלוע אפילו את הרוק שלה, בוכה בלי סוף כי כואב לה, והיא עייפה בקושי ישנה בלילה ועכשיו גם כן לא מצליחה לישון כי כואב לה. יש לכם אולי טיפ בכדי לעזור לה, אני ממש שבורה מימנה והיא מסכנה יותר שסובלת יותר מידיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
נופר25/01/2011נזכרתי במשהו
אני לא נותנת לה מוצרי חלב, משתדלת לתת לה לשתות חם - פושר, תה מרק.
אני אודה לכם על תשובתכם המהירה, כי אני אובדת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שירי חבקין25/01/2011נופר שלום רב
במקרה כזה הייתי פונה לדיקור סיני או להומאופט ילדים טוב.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקדים
נופר25/01/2011זהו שאני לקחתי אותה לדיקור, היא עברה שתי טיפולים ימיים רצופים ולא ראיתי שיפור, ועוד הביא לי קפסולה משהו טיבעי לערבב לה בשתיה והיא מסרבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקדים - תגובה
שירי חבקין25/01/2011נופר שוב שלום רב
נחכה לתשובת של איה. בנוסף ,לפי נסיוני ,
בדיקור צריך לתת לזה את הזמן. מדובר בתהליך עמוק
שקורה בגוף וזה דורש לפחות 8-10 טיפולים.
לא מדובר בהוקוס פוקוס.
אישית הלכתי ועדיין אני הולכת לדיקור
כבר שנה (!) ורק אחרי מספר חודשים
ראיתי את השיפור מתחיל לבצבץ.
אז אל ייאוש. צריך אורך רוח וסבלנות
ומצויין שאת דואגת לתזונה נכונה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)