מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גזים בלתי פוסקיםאליה25/01/2011
אחרי כל התרופות מעי רגיז אומגה ובלה בלה בלה.. מה עוד יכולה להיות הסיבה להתקפות כה רבות. אין אלגיה וכל הבדיקות כבר נעשו והכל תקין. הצילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים בלתי פוסקים - תגובה
שירי חבקין25/01/2011אליה שלום רב
לגבי הסיבה נסי אולי להבדק בשיטת
איבחון אירידיולוגי. בכל אופן כעזרה ראשונה
הצמחים שמאוד עוזרים לתופעה זו הם :
קמומיל
שומר
אניס
אפשר פשוט לערבב את כולם בקנקנן
כף מכל אחד על 4 כוסות מים רותחים
להמתין עשר דקות ולסנן.
לשתות במשך היום.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גזים בלתי פוסקים - תגובה
איה הוד26/01/2011שלום אליה,
לעיתים מגיעים אלי אנשים שכל הבדיקות שלהם תקינות אך כל דבר שהם מכניסים לפה ולא משנה מהו, גורם להם לגזים נוראיים, נפיחות ועוד.
ישנה משמעות גם לריח - האם הוא חריף וחזק או לא.
במקרים כאלה אני נוהגת להפנות אותם לבדיקת צואה לטפילים כגון ג'יהרדיה, אמבות, ץולעים, בלסטוציסטים וכו'....(מומלץ 3 ימים רצופים עם 3 בדיקות חוזרות כי לרוב הדביקות יוצאות תקינות וזה לא מעיד שכך אכן המצב)
בנוסף לבצע בדיקת רגישות ללקטוז, בדיקת רגישות לפרוקטוז (נפוץ הרבה יותר ממה שחושבים), בדיקת רגישות לגלוטן, בדיקת נשיפה להליקובקטר, בדיקת צואה לקנדידה...ועוד ועוד.
הטיפול מותאם לאדם לפי הממצאים. הוא כולל דיאטת אלימינציה (אני אוהבת את דיאטת האורז) בשילבו עם צמחי מרפא.
לתשובתה הנהדרת של שירי הייתי מוסיפה את זרעי הקימל הידועים כקרמינטיביים מעולים (סופחי גזים), אך ההמלצה שלי היא לגשת להיבדק ואז להגיע לנטורופתית שתטפל בצורה יסודית ומעמיקה בשורש הבעיה.
הרבה בריאות
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)