פטריות ברגליים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פטריות ברגליים
    אורי
    07/02/2011

שלום רב,יש לי פיטריות ברגליים וקשה לי ללכת עם נעלי עבודה ,האם מישהו יודע בבקשה על תרופת סבתא או טיפול אחר?בתודה ובברכה,אורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריות ברגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בכפות הרגליים

אריאלה
    29/07/2012

שלום רב . אני סובלת כבר שנים מפטרייה בכפות הרגליים . בהתחלה זה תפס אותי באצבעות עכשיו זה כל כף הרגל כולל העקב שזה ממש משגע אותי . רופא עור המליץ לי על כדורים אבל אני מעדיפה להימנע מלקיחת כדורים .( יש להם הרבה תופעות לוואי ). בבקשה אולי תוכלו לעזור לי אם איזה תרכובות של שמנים . מודה לכן מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריות ברגליים - תגובה

איה הוד
    23/08/2012

שלום לך,
    למרות שאני לא אוהבת להודות בזה, ללא ספק פטריה בציפורניים זה משהו שמאוד מאוד קשה להיפתר ממנו. נדרשת כאן עבודה טיפולית מסורה ואדוקה במשך חודשים רבים.
    יש כמה וכמה שיטות טבעיות מקומיות לציפורניים כמו שמן עץ התה או תכשיר של שמנים אתרים ששירי הזכירה, יש את שיטת תמצית זרעי האשכוליות (GSE) ועוד...
    אבל לצערי אצל רבים זה פשוט לא עובד ללא סיוע של טיפול פנימי מעמיק.

כדי להגדיל את סיכויי הצלחת הטיפול בפטרת הציפורניים נדרש גם שינוי פנימי ברמה התזונתית בשילוב עם צמחי מרפא מחטאים, מחזקי חיסון ואנטי פטריתיים דרך הפה, ולא רק טיפול מקומי על הציפורניים.

אני אוהבת להמליץ על אכילת שום (לא מתאים לכולם!), שימוש בקינמון (גם לא מתאים לכל אחד), מעבר לתזונה צמחונית והקפדה על אכילת מזונות בעלי PH בסיסי(אפילו אם רק לתקופה), יחד עם שילוב של צמחים כגון טבבויה, מור, אכינצאה, קלנדולה, אונקריה (אוניה דה גאטו), כורכום, אלוורה ועוד....

בברכה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריות ברגליים - תגובה

שירי חבקין
    08/02/2011

שלום רב
    מומלץ למרוח שמן עץ התה. באם ניסית וזה
    לא מספיק חזק אז פנה לחברת י.ד.שלוס
    בתחנה המרכזית החדשה, יש להם
    תרכובת מחוזקת של שמנים אתרים לטיפול
    בפטרת עור וציפורניים.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה לפטריות ברגליים - עובד טוב

בן
    23/08/2012

שלום, אני סובל מזה שלוש שנים מפטריות ברגליים, ובשנה וחצי האחרונות התחלתי לטפל בעצמי כמו שצריך. על מנת לא להלאות אתכם בתרופות השונות שניסיתי, אספר מה עובד לבסוף עבורי.
    תחילה יש למרוח משחת אגיספור על כל הציפורניים הנגועות. המשחה מגיעה בקופסא ירוקה עם ערכה לשפשוף הציפורן על מנת שהמשחה תחדור טוב יותר. בפועל הרופא המליץ לי להשתמש בסכין מטבח לצורך גירוד הציפורן שכבה אחר שכבה, עד אשר לא תשאר כבר ציפורן. מה שקרה בפועל זה שהאגיספור ייבש כל כך את הציפורן עד אשר יום אחד היא פשוט נפלה, ונותרתי עם אגודל ללא ציפורן בכלל. יש לנקות ככל האפשר את האצבע משאריות כלשהן של הפרטייה על ידי גירוד העור...

בשלב הזה צריך לעבור לאגיספור נוזלי, ולטפטף כל ערב על הציפורניים לאחר השרייה של ציפורניים במים חמים. יש לעשות זאת במשך חודשים ארוכים תוך כדי גדילת הציפורן חזרה.

הציפורן שלי התחילה לגדול בריאה, אך לאט לאט שמתי לב שהפטרייה חוזרת. בשלב זה המשכתי להשרות כל לילה ולטפטף אגיספור, במקביל השתמשתי בקוצץ ציפורניים מעולה לצורך קיצוץ החלק הקדמי של הציפורנן אשר היה נגוע. כרגע אני ממשיך בצורה זו, ונראה שזה מאוד עוזר, אם כן עדיין אני רואה שהפטרייה מנסה לחזור. אני משתדל לא לאפשר לה על ידי חיתוכה כמה שיותר מהר. במקביל פעם בשבוע אני משתמש בערכת לוסריל, אשר משמשת כמו לק נגד פטריה אשר נמרח על הציפורניים הנגועות לאחר גירוד במקל גירוד הדומה לזה של האגיספור. אני מקווה שזה לא יחזור לי , ושעזרתי למישהו. דרך אגב את הטיפול הזה קיבלתי מרופא עור בשם דוד (רוסי, לא זוכר שם משפחה), הוא מקבל דרך מכבי ברחוב לבנון מול האוניברסיטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו