מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בנרתיקריקי08/02/2011
שלום,
יש לי דלקת בנרתיק (מתבטא בהפרשות ) הייתי אצל רופא והוא המליץ על איזה שהיא תרופה שממש לא עזרה, רציתי לדעת אם יש איזה "תרופת סבתא" משהו טבעי שיכול לעזור.
תודה מראש-
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת בנרתיק - תגובה
איה הוד08/02/2011
שלום ריקי,
אזדקק ליותר פרטים.
האם זו דלקת או פטרייה, האם עשו משטח וגינאלי, איזה תרופה הרופא נתן (זה יעזור לי להבין את האבחנה של מה לדעתו היה שם), האם קיימות במקביל גם דלקות חוזרות בדרכי השתן, האם יש בעיות עיכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בנרתיק
ריקי09/02/2011זו דלקת, אני חושבת שהוא עשה משטח וגינאלי, כך הוא ידע מה יש לי.. התרופא היא zidoval.
תודה רבה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת
ריקי09/02/2011ואין עוד דלקות או בעיות בעיכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת - תגובה
איה הוד09/02/2011
הי ריקי,
אם אני לא טועה התרופה שקיבלת נקראת גם מטרונידאזול אותה נותנים כאשר יש זיהומים חיידקיים כגון חיידק הטריכומונאס בנרתיק שאכן גורם לדלק במקום.
במצבים כאלה אני ממליצה להחדיר לנרתיק פרוביוטיקה (כמוסות וגינאליות פרוביוטיים) ולעשות שטיפות וגינאליות עם תמצית זרעי אשכוליות ואף שמן עץ התה.
בנוסף הייתי שוקלת ברצינות נטילת פנימית דרך הפה של צמחי מרפא אנטידלקתיים ומחזקי חיסון.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בנרתיק
ריקי09/02/2011טוב קצת התבלבלתי....
מאיפה אני משיגה את כל הדברים האלה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת בנרתיק - תגובה
איה הוד10/02/2011בית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בנרתיק
ריקי10/02/2011תודה רבה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת בנרתיק - תגובה
איה הוד21/02/2011באהבה!
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)