טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, מזה כעשרה ימים יש לי טעם חמוץ מר בפה וסחרחורות. אין כאבי אוזניים. ואני מתפקדת כמעט כרגיל. למעט ספורט יש לכן כיוון מחשבה, הצעות לטיפול? יש לי נטייה לסבול מדי כמה חודשים מדלקות אוזניים. לעיתים חדות ויבשות ולעיתים נוזליות תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדי להמליץ לך על טיפול עלייך לגשת לרופא לאבחן מה גורם לטעמים הללו בפה. זה יכול להיות מהקיבה, או מפטרייה על הלשון, או מהכבד שגדוש רעלים או מהליקובקטר פילורי ועוד. הרבה דברים יכולים לגרום לטעם מר - בדרך כלל אחרי שמגיעים אלי לאבחון יותר קל לי להמליץ על טיפול מתאים.
לגבי סחרחורות - גשי לרופא אף-אוזן-גרון - אולי מדובר בתזוזת קריסטלים באוזן התיכונה (הטיפול לזה בדרך כלל פשוט), או אפילו משהו ויראלי, או חסרים תזונתיים או נפילות סוכר או לחץ דם נמוך....בקיצור, מצריך אבחון.
הרבה בריאות איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד