הזעת יתר

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    מריאנה
    04/03/2011

שלום
    אני בת 35 עובדת בעבודה פיזית שגורמת לי להזיע מאוד בבית השחי מה שגורם לי להרגיש לא בנוח מכיוון שאני עובדת בחברת אנשים , המצב מאוד לא נעים לי.
    ניסיתי אין ספור סוגים של ספיד סטיק וכלום לא השפיע עלי, עכשיו ביעוץ הרוקח התחלתי להשתמש ברול-און של ד"ר עור וגם הוא לא עוזר לי.
    אני מבקשת לדעת אם יש מוצר טבעי שכן יכול לעזור לי ולמנוע זיעה וריח.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר - תגובה

איה הוד
    07/03/2011

שלום רב,

ובכן, לא ידוע לי שיש פתרום להזעת יתר. כמדומני, אפילו בניתוח בבית השחי אי אפשר למנוע מהגוף להזיע כי הזיעה פשוט עוברת לצאת ממקום אחר בגוף. ידוע לי שיש חומרים שמורחים אותם בבית השחי (שכחתי את השם) והם מונעים הזעה לחלוטין - תוכלי לברר בבית מרקחת- אך לא הייתי ממליצה על דבר כזה בייחוד אם הזיעה מסריחה - כי זה אומר שרעלים יוצאים דרך הזיעה ולחסום אותה יכול לגרום למי יודע אילו מחלות עקב הצטברות רעלים בגוף!

גוף אמור להזיע!
    הדבר המטריד לדעתי הוא לא ההזעה אם כי הריח של הזיעה.
    אם ריח הזיעה מאוד לא נעים, ושום דיאודורנט שניסיתי לא עזר, אז ישנה סבירות רבה שמה שיעזור הוא דווקא ניקוי פנימי של הגוף מרעלים!

הרבה בריאות
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו