מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לימון להרזיהצפורה09/03/2011
האם שתית מיץ מלימון טרי עוזרת בהורדה במשקל? והאם יש סוכר בלימון שזה לא טוב לסוכרתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ להרזיה
צפורה10/03/2011קשה לי מאוד לרדת במשקל למרות התזונה הדלה, האם יש משהו שיכול לעזור נוסף לאוכל מצומצם? הבינותי שאין לכם המלצה על לימון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ להרזיה - תגובה
שירי חבקין10/03/2011שולמית שלום רב
אני בטוחה שלאיה יהיה הרבה מה לומר בנושא זה בתחום מקצועה
כנטורופטית.
אני רק יכולה להגיד לך שהדרך הכי גרועה לרזות היא על ידי כך
שאוכלים באופן מצומצם!! יש לאכול טוב אוכל שהוא בריא לך
ומעניק אנרגיה וחיות לגוף. ברגע שאת מורעבת לא רק שלא תרזי
אלה שברגע שהדיאטה תשבר את תחזירי את כל המשקל העודף
כולל עשרה אחוז נוספים. וזאת בדקו במחקרים חכמים ומנוסים ממני!!!
עזרים להפחתה במשקל על ידי הפחתת תאבון והגברת יציאות
כמו גם סיבים שגורמים לשובע לאורך שעות הם לדוגמא:
חליטות של זרעי שומר
צמח הקונג'ק - ידוע כצמח השובע
קקטוס ההודיה גורדוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ לימון מוסיף המון !
תמי06/04/2011שלום , אני מתפלאת מאוד על חוסר ידיעתה של שירי בנושא. ידוע מאוד ואף קראתי על זה רבות במאמרים באינטרנט, שמיץ לימון עוזר המון להרזיה, לא נותן לשומנים להיספג בגוף, גורם לעור להראות טוב וחלק ומונע קמטים. עושה סדר במערכת העיכול ועוד. ממליצה בחום לשתות 4 כוסות לימונדה ביום ותרגישו שינוי מיידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ לימון מוסיף המון ! - תגובה
שירי חבקין07/04/2011שלום רב תמי
כל זאת ידוע ומוכר לי כמובן אולם לא נוכחתי
בכך שמיץ הלימון מספיק חזק כמוצר אותו ניתן
לציין כמוצר להרזייה אלה כתוסף לא מזיק
שיכול לסייע במקצת.
זאת גם הסיבה שלא הכללתי אותו בתשובתי
ולא בשל חוסר ידע כפי שציינת.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)