טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב !!!! שמי שרית בת 28 כבר שבועיים שיש לי כאבים חזקים בצלעות התחתונות בצד ימין בעיקר בזמן שכיבה. לפניי שבוע ניגשתי לרופאת המשפחה שאמרה שבגלל שאני משתעלת ויש לי ליחה מדובר בשרירים שבין הצלעות ונתנה לי סינופד ומוקוליט להקלה על הליחה. בגלל שהכאבים רק התגברו חזרתי לרואה לפני יומיים והיא הפנתה אותי לצילום חזה ששם הכל היה תקין. רציתי בבקשה לשאול האם יש תרופת סבתא שיכולה להקל לי על הכאב?? כבר הגעתי למצב שאני לא מצליחה להשתעל ,להתעטש ולישון כמו שצריך מרוב כאבים. אני אנטי משכחי כאבים ותרופות לכן פניתי לפורום הזה. אודה לכם מאוד על תשובתכם. יום נעים .שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליבי איתך! אני יכולה לתת לך הרבה עצות איך לסייע לליחה ולשיעול, אבל איך נדע בוודאות אם הכאבים אכן נובעים כתוצאה מהליחה והשיעול?
אז אם זה באמת כך, דבר ראשון והכי חשוב זה ללמוד לאכול מזונות שיחזקו את מערכת החיסון שלך ויסייעו לפנות ליחה החוצה: למשל שום. אך מעבר לכך, לא פחות קירטי זה להמנע ממזונות שגורמים לגוף לייצר ליחה שוב ושוב ושוב.
בנוסף, ממליצה לקחת צמחים לחיזוק מערכת חיסון +למערכת נשימה ושיעול כדי להקל עלייך.
ואחון חביב - טכניקת EFT !!! מאוד יעזור.
הרבה בריאות ובהצלחה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר