תרופות לחיזוק המערכת החיסונית

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תרופות לחיזוק המערכת החיסונית
    אביבה עזוז
    19/03/2011

בני, ( 30 ) חלה במחלת הוג'קינס בדרגה 4 ומקבל טיפולים כימותרפיים. טיפולים אלו פוגעים במערכת החיסונית וחושפים אותו לזיהומים. מאחר ואיננו מסתירים את דבר מחלתו, אנו נתונים לבליץ של עצות ואיננו יודעם כיצד לנתב בסבך. שני חומרים עלו במספר שיחות, אלוורה רפואית ופרופוליס. אודה אם תייעצו לי בנידון.
    אביבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות לחיזוק המערכת החיסונית - תגובה

איה הוד
    19/03/2011

שלום אביבה,

מאחר ומדובר בנושא רציני אני מאמינה שלא יהיה זה מקצועי להביע דיעה או לתת המלצות פה בפורום.
    במצב כזה אני נוהגת לבקש להגיע לקליניקה לצורך אבחון, תשאול מעמיק והתאמת הדברים הנכונים עבורו.

שני הדברים שציינת הם אכן נהדרים, אך אין לי שום יכולת לקבוע האם הם נהדרים ספציפית עבורו ולמצבו.

ממליצה לעשות את זה מסודר בעזרת נטורופת/ית כי יש כמה וכמה דברים שהייתי שוקלת הרבה הרבה לפני האלוורה והפרופוליס...למשל, פטריות כוח יפניות, כורכומין פורטה ועוד. ושוב - רק בהתאמה אישית למצבו.

הרבה בריאות
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו