טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת לאחרונה מקשיי נשימה שמגיעים מלחצים (בעיקר עבודה ועומס בלימודים). אני מחכה שהתקופה הלחוצה תעבור אבל חוץ מזה מה אני יכולה לעשות? אני מנסה לנשום עמוק והנשימה פשוט נעצרת באמצע ,כאילו אין יותר אוויר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב כמטפלת בפרחי באך מעל עשרים שנה אינני נוהגת להמליץ על פרחי באך באופן כללי אולם כעזרה ראשונה ייתכן והעצה הזו תסייע לך לעבור את התקופה הלחוצה ולאחר מכן כדאי לגשת לאיבחון יותר מעמיק. תקני בבית מרקחת שמכין פרחי באך תמצית שמכילה: אלם elm, לארץ larch, אימפשיינס impatiense רוקרוז rockrose ו-ואלנט walnut לקחת כל יום 4 טיפות 4 פעמים ביום חשוב להתמיד, לא צריך להקפיד לפני או אחרי אוכל וגם לא על מרווח שעות או משהו כזה. חשוב לא לפספס.לקחת לקחת לקחת.
(בדרך כלל בתי מרקחת הומאופטים מרכיבים את התערובת במקום אם לא תמצאי כזה צרי איתי קשר באופן פרטי).
בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד