כאבי רגליים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים
    מלכי
    08/04/2011

אני סובלת מדורבן בשתי הרגליים. האם יש מה לעשות מלבד התערבות כירורגית? הכאבים איומים וקשה לי לעמוד על הרגליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים - תגובה

איה הוד
    12/04/2011

שלום מלכי,

גשי לבית מרקחת הומיאופתי ובקשי לרכוש אמפולות הומוטוקסיקולוגיות של :
    1. traumeel
    2. tendon suis injeel

עכשיו המשימה הקשה: נסי למצוא רופא שיהיה מוכן להזריק לך את החומרים הטבעיים הללו ישירות למקום הדורבן.

אם המצב לא היה קשה כפי שאת מתארת, אפשר היה לקחת את זה דרך הפה.
    בכל מקרה, בנוסף לזריקות הללו אני ממליצה ליטול טיפות טראומיל באופן קבוע דרך הפה לבליעה, וגם למרוח משחת טראומיל 3-4 פעמים ביום במקום.

אם את בקופת חולים כללית, אני מאמינה שמנהל המחלקה של כללית רפואה משלימה בסניף ארלוזרוב בתל אביב ד"ר מוטי לוי יוכל לסייע לך רבות.

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים

מלכי
    16/04/2011

איה תודה לגתובתך, השבוע ביצעתי צילום רנטגן וראי פלא אין ממצא פטולוגי. לא נמצא סימן לדורבן שהיה לפני כשש שנים. היתכן כדבר הזה? האם המלצתם תקיפה גם למצב שאין דורבן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים - תגובה

איה הוד
    17/04/2011

שלום מלכי,

הדבר שהכי חשוב לדעת הוא שאין נזק בטיפול שהצעתי.
    אך השאלה החשובה היא האם יש צורך בטיפול זה אם אין מדובר בדורבן.
    כדי לטפל כמו שצריך מומלץ לדעת במה בדיוק מטפלים.
    אחרי אבחנה קל יותר לטפל.
    זה עדיין לא שולל לנסות את הטיפול שהצעתי - במקרה הכי גרוע הוא לא יעזור, במקרה הטוב הוא יעזור לך מאוד!

הרבה בריאות
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו