מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי רגלייםמלכי08/04/2011
אני סובלת מדורבן בשתי הרגליים. האם יש מה לעשות מלבד התערבות כירורגית? הכאבים איומים וקשה לי לעמוד על הרגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי רגליים - תגובה
איה הוד12/04/2011
שלום מלכי,
גשי לבית מרקחת הומיאופתי ובקשי לרכוש אמפולות הומוטוקסיקולוגיות של :
1. traumeel
2. tendon suis injeel
עכשיו המשימה הקשה: נסי למצוא רופא שיהיה מוכן להזריק לך את החומרים הטבעיים הללו ישירות למקום הדורבן.
אם המצב לא היה קשה כפי שאת מתארת, אפשר היה לקחת את זה דרך הפה.
בכל מקרה, בנוסף לזריקות הללו אני ממליצה ליטול טיפות טראומיל באופן קבוע דרך הפה לבליעה, וגם למרוח משחת טראומיל 3-4 פעמים ביום במקום.
אם את בקופת חולים כללית, אני מאמינה שמנהל המחלקה של כללית רפואה משלימה בסניף ארלוזרוב בתל אביב ד"ר מוטי לוי יוכל לסייע לך רבות.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגליים
מלכי16/04/2011איה תודה לגתובתך, השבוע ביצעתי צילום רנטגן וראי פלא אין ממצא פטולוגי. לא נמצא סימן לדורבן שהיה לפני כשש שנים. היתכן כדבר הזה? האם המלצתם תקיפה גם למצב שאין דורבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבי רגליים - תגובה
איה הוד17/04/2011שלום מלכי,
הדבר שהכי חשוב לדעת הוא שאין נזק בטיפול שהצעתי.
אך השאלה החשובה היא האם יש צורך בטיפול זה אם אין מדובר בדורבן.
כדי לטפל כמו שצריך מומלץ לדעת במה בדיוק מטפלים.
אחרי אבחנה קל יותר לטפל.
זה עדיין לא שולל לנסות את הטיפול שהצעתי - במקרה הכי גרוע הוא לא יעזור, במקרה הטוב הוא יעזור לך מאוד!
הרבה בריאות
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)