טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם רפואה סינית יכולה לעזור לי בירידה במשקל או שעלי להיעזר ברפואה קונבנציונאלי למשל בקיצור/מעקף קיבה איזה מהם הדרך היעילה להורדת במשקל והסיבה שאני שואלת אותם הוא בגלל שאני מוגדרת כאכלנית כפייתית.
תודה ולהתראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יוכבד שלום רב לדעתי עדיף לנסות את השיטה הסינית לפני שפונים לתהליכים פולשניים רפואיים כגון קיצור קיבה שהנם אף מסוכנים. שילוב עם דיקור ותזונה יכול בהחלט לעזור. בקשר לאכילה כפייתית תוכלי להיעזר בפרחי באך לטיפול בצד הרגשי /נפשי שגורם לכך. כמו כן תוכלי להשתמש בצמח הקונג'ק שנמכר היום בכמוסות ובאבקה שנקראת "שובע" וידוע ומוכך כמפחית תאבון יעיל ביותר וטבעי ללא תופעות לוואי. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי אני סובלת מהשמנת יתר ,בעקבות תרופות פסיכאטריות המגבירות את התאבון. עליתי בשנים הארונות פי 2 ממשקלי. אני רוצה לעשות ניתוח שרבול קיבה.האם יש אפשרות אחרת ?שהוכל להוריד