עצירות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• עצירות
    רחלי
    14/05/2011

שלום! א. רציתי לברר מה אתן ממליצות לקחת נגד עצירות כאשר נוסעים לטיול מאורגן בחו"ל. ב. קראתי בפורום על נפלאות עשב החיטה. האם הוא בא בצורת אבקה, או נוזל? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרחלי

דליה
    14/05/2011

אני ממליצה לך את מה שאני עושה. 1. לקוחת אתי גרעיני שומשום, אגוזי מלך. 2.עושה פעילות גופנית המפעילה את שרירי הבטן וזה מאד עוזר. שתהיה נסיעה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי - תגובה

שירי חבקין
    14/05/2011

רחלי שלום רב
    אפשר להכין כוס מים וכף זרעי פשתן דפוקים,
    להשאיר את הכוס מכוסה למשך הלילה ובבוקר לשתות
    את המים.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשתן

רחלי
    21/05/2011

שירי שלום! השרתי זרעי פשתן לילה שלם, כפי שהמלצת. מה לעשות עם הזרעים? האם ל"שתות" אותם יחד עם המים או רק את המים? בחנות הטבע אמרו לי שהם הופכים לג'ל, למרות זאת, הם נשארו שלמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו