אדמומיות בפנים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפנים
    ירדן
    01/06/2011

איך נפטרים מאדמומיות בפנים שנוצרה עקב פיצוץ חצ'קונים?
    אני לא אוהבת להתאפר ולשים מייק-אפ, איך אפשר להעלים את זה באופן טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפנים - תגובה

איה הוד
    04/06/2011

הי ירדן,

אישית אני לא אוהבת את הרעיון של כיסוי הבעיה עם מייק-אפ. צריך לתת לזה לצאת החוצה ולהעלם תוך כדי הריפוי ולא להסתיר ולהדחיק פנימה.

אני ממליצה על 2 דברים:
    1. לחברת קמדיס יש ליין של 4 סדרות מוצרים שהמשותף לכולם הוא טיפול בבבעיות עור.
    הסדרה הראשונה מכונה פסורומדיס - לטיפול בפסוריאזיס
    הסדרה השנייה מכונה סבומדיס - לטיפול בסבוריאה
    הסדרה השלשית נכונה טופיקמדיס - לטיפול באטופיק דרמטיטיס ("אסטמה של העור")
    והסדרה הרביעית מכונה אקנהמדיס - לטיפול באקנה.

אם את משוכנעת שהאדמומיות היא מאקנה ולא מבעיה עורית אחרת אז די ברור באיזו סדרת מוצרים כדי לך להשתמש. תוכלי לקבל המון פרטים באתר שלהם. מספיק שתרשמי בגוגול "מוצרי קמדיס".

2. הדבר השני, וזה משהו שאני ושירי ממליצות עליו פה די הרבה, זה מסכות מחימר. מאוד מאוד מאוד יעיל!!! אפשר לעשות בערבים לפני השינה.

דרך אגב, אקנה לא יכול להעלם רק על ידי טיפול חיצוני בעור. צריך לעשות שינוי בתזונה שלך (הקשר בין מה שאנחנו אוכלים לבין האקנה או כל בעיה עורית אחרת הוא ישיר וברור).

שתי המון מים - לפחות 2 ליטר ביום

הקפידי לנקות את הפנים עם חומרים טבעיים - כגון להכין תה קמומיל , לטבול צמר גפן בחליטה ולנקות עם זה את הפנים.

הרבה בריאות
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו