מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אדמומיות בפניםירדן01/06/2011
איך נפטרים מאדמומיות בפנים שנוצרה עקב פיצוץ חצ'קונים?
אני לא אוהבת להתאפר ולשים מייק-אפ, איך אפשר להעלים את זה באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדמומיות בפנים - תגובה
איה הוד04/06/2011הי ירדן,
אישית אני לא אוהבת את הרעיון של כיסוי הבעיה עם מייק-אפ. צריך לתת לזה לצאת החוצה ולהעלם תוך כדי הריפוי ולא להסתיר ולהדחיק פנימה.
אני ממליצה על 2 דברים:
1. לחברת קמדיס יש ליין של 4 סדרות מוצרים שהמשותף לכולם הוא טיפול בבבעיות עור.
הסדרה הראשונה מכונה פסורומדיס - לטיפול בפסוריאזיס
הסדרה השנייה מכונה סבומדיס - לטיפול בסבוריאה
הסדרה השלשית נכונה טופיקמדיס - לטיפול באטופיק דרמטיטיס ("אסטמה של העור")
והסדרה הרביעית מכונה אקנהמדיס - לטיפול באקנה.
אם את משוכנעת שהאדמומיות היא מאקנה ולא מבעיה עורית אחרת אז די ברור באיזו סדרת מוצרים כדי לך להשתמש. תוכלי לקבל המון פרטים באתר שלהם. מספיק שתרשמי בגוגול "מוצרי קמדיס".
2. הדבר השני, וזה משהו שאני ושירי ממליצות עליו פה די הרבה, זה מסכות מחימר. מאוד מאוד מאוד יעיל!!! אפשר לעשות בערבים לפני השינה.
דרך אגב, אקנה לא יכול להעלם רק על ידי טיפול חיצוני בעור. צריך לעשות שינוי בתזונה שלך (הקשר בין מה שאנחנו אוכלים לבין האקנה או כל בעיה עורית אחרת הוא ישיר וברור).
שתי המון מים - לפחות 2 ליטר ביום
הקפידי לנקות את הפנים עם חומרים טבעיים - כגון להכין תה קמומיל , לטבול צמר גפן בחליטה ולנקות עם זה את הפנים.
הרבה בריאות
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)