איך ניתן להסיר ריח של חלב חמוץ?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• איך ניתן להסיר ריח של חלב חמוץ?
    אריאל
    04/01/2008

נשפך לי חלב ברכב, ניסיתי לנקות עד כמה שיכולתי אך החלב נספג בריפוד ובמקומות שלא ניתנים לגישה.
    האם יש דרך להיתפר מהריח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטרול ריח רע

איה הוד
    05/01/2008

שימוש באבקת סודה לשתייה סופחת ריחות רעים (מומלץ גם לארון הבגדים)
    אני אישית אוהבת יותר להשתמש בפולי קפה - ניתן להכניס חופ פולי קפה לתוך גרב ניילון אוורירית, לעשות קשירה ולהניח לספיחת ריחות רעים (אני שמה גם במקרר - נפלא!)

ספציפית לריפוד, אם אין אפשרות גישה למקום, או אם לא ניתן להסיר אותו לכביסה, אני ממליצה לגשת לחנות לחומרי ניקוי, ולבקש חומר להסרת או ניטלרול ריחות...ניתן לעשות ניסיון אפילו עם מרכך ומבשם כביסה (יש תרסיס בבקבוק).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודורגון מנטרל ריח טבעי

יפית
    25/03/2008

אודורגון (OdorGone) - מנטרל ריח טבעי. אודורגון הוא פרי פיתוח טכנולוגי אמריקאי. אודורגון הוא פתרון מוכח לטיפול מיידי במפגעי ומטרדי ריח, לטיהור אוויר, לסילוק ריחות רעים בבית ברכב במוסדות ובתעשייה, לטיפול בריח סיגריות ולטיפול בריחות של חיות מחמד.
    אודורגון מחסל ומפיג ריחות רעים ומשאיר אוויר נקי ללא ריח.
    אודורגון אינו מכיל כימיקלים או בשמים ושומר על סביבה נקייה ובריאה .
    יש לרסס על המושב על אזור הכתם וכל הריחות הרעים יעלמו.

www.shrltd.com

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו