מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום מחפש תרופה טבעית לשחרור שריריםאמנון..04/01/2008
שיש בה
שורש ואלריאן , פסיפלורה, ויטמין B6, מאגנזיום,
בחנות לא ידעו לומר לי מה היא התרופה.
אשמח לעזרה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארניקה וקמפור
שירי חבקין07/04/2008אמנון שלום רב
אני ממליצה על שמנים של ארניקה לבנדר וקמפור
אפשר לערבב אותם ביחס של 25 טיפות מכל אחד
במאה חמישים מל שמן בסיס.
ניתן לחמם מעט ואז לעסות את המקום הכואב
מתאים גם לכאבי ראש וגם לחבלות ומכות יבשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משחה לשחרור שרירים
איה הוד05/01/2008שלום אמנון,
החומרים שהזכרת מיועדים להרפייה, הרגעה (מערכת העצבים) ולאו דווקא ספציפית לשחרור שרירים - אולי בגלל זה לא הבינו בחנות למה כוונתך .
אתה יכול לגשת לבית מרקחת הומיאופתי ולבקש שיכינו לך טיפות המכילות
ולריאן ופסיפלורה ולקחת בנפרד כדורים של B6 ומגנזיום (יש כאלה!)
קיימות בנוסף משחות לשחרור שרירים : טראומיל, ג'ל אמזון, R30 לשימוש חיצוני.
ניתן גם לאמץ אמבטיות עם שמן לוונדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחרור שרירים תרופת פלא
מרים04/04/2008אני סובלת מהיתכווצות שרירים, מטפל וחוקר צמחים המליץ לי לשתות מי טוניק, אחרי כמה רגעים ההתכווצויות נעלמות.
אני לא זזה בלי מי טוניק.
אני סובלת מהתכווצויות:ברגליים גם בקרסוליים וגם בשוקיים, בצלעות, בכפות הרגליים כולל עיוותים כשהעצבעות מתקפלות כלפי מעלה(כאבים שה' ישמור)
מי טוניק הצילו אותי!!!אני שותה כמות של כוס.
מומלץ!!!מומלץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)